Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme pentru Irina Deaconescu, la o zi de la naștere. ”Era să leșin”

Publicat:

a devenit mamica pentru prima oara. Vedeta a adus pe lume o fetița, insa iata ca problemele dupa naștere deja apar. Vloggerița a marturisit ca a fost la un pas de leșin! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mariana Moculescu, acuzații grave dupa ce Horia Moculescu și-a serbat ziua de naștere! Ce are vedeta de imparțit cu Alexandra Velniciuc

22:51, 17.06.2024 - Mariana Moculescu face acuzații grave la adresa Alexandrei Velniciuc, dupa ce Horia Moculescu și-a serbat ziua de naștere. Ce are de spus actrița despre rabufnirea fosei soții a maestrului. Declarații exclusive.

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Star Matinal. Catrinel Menghia, apariție spectaculoasa pe covorul roșu de la Cannes. Cum arata vedeta, la doua luni de la naștere / VIDEO

11:45, 23.05.2024 - Catrinel Menghia a avut o apariție spectaculoasa pe covorul roșu de la Cannes! Iata cat de bine arata indragita actrița, la doar doua luni de la naștere. Vedeta a atras toate privirile datorita ținutei pe care a ales-o.

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Petrecere de zile mari in Londra! Victoria Beckham a fost carata de soțul ei dupa aniversarea zilei de naștere

18:40, 22.04.2024 - Noaptea de sambata spre duminica a fost una speciala pentru Victoria Beckham. Vedeta și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare, iar cu aceasta ocazie speciala, s-a reunit cu restul formației Spice Girls, noteaza click.ro. Recent accidentata la picior, Victoria Beckham a intrat in clubul Oswald’s, din…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?