Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme în cuplu Dani și Daiana de la Mireasa? De la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi: „O simt rece pentru că…” / VIDEO

Publicat:

Dani și Daiana au aniversat, de curand, o luna de relație, iar cei doi au fost desparțiți, in urma unui joc pe care cei doi l-au pierdut. Se pare ca Daiana a fost deranjata și s-a suparat pe Dani, lucru pe care l-au observat și ceilalți concurenți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdana de la Mireasa, sezonul 8, sufera dupa presupusa desparțire de Liviu? „O femeie forțata sa fie puternica...”. Fosta concurenta, un nou mesaj cu subințeles / FOTO

23:16, 05.06.2024 - Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, nu ar mai forma un cuplu. Zvonurile nu au aparut, evident, de nicaieri, asta dupa ce fanii au observat ca și-au șters pozele de cuplu, iar fosta concurenta posteaza mai mult citate prin care da de ințeles ca este singura.

Horoscopul zilei de 25 mai 2024. Racii au probleme in cuplu. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:25, 24.05.2024 - Horoscopul zilei de 25 mai 2024 spune ca nativii din zodia Racului au probleme in cuplu. Este o perioada in care Peștii trebuie sa-și puna viața in ordine și sa ia o decizie in ceea ce privește povestea lor de dragoste. Uneori este nevoie de un compromis in relația pentru a putea face lucrurile sa mearga…

Se bat apropouri! Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi! Ea se vede mireasa, el trebuie sa ia notițe / VIDEO

22:56, 22.05.2024 - Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi. Ea se vede mireasa, dar vrea sa il puna și la "munca" pe partener. El, trebuie doar sa citeasca printre randuri și sa ia atitudine.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa, sezon 7. Daiana este insarcinata. Tanara a facut anunțul chiar de ziua lui Dani: „Te iubim și ne mandrim cu tine, tati!”

11:00, 29.04.2024 - Daiana și Dani, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa au anunțat ca vor deveni parinți. Tanara i-a facut o urare speciala soțului de ziua lui, anunțand sarcina. Astfel, familia Craciun va mai avea un membru!


Ce parere ai despre aceasta stire?