Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Printre cei 100 de pompieri francezi care vor ajuta Ucraina se află și unul de origine română. Barbă: ”A plecat prin anii 90 în Franța și activează ca pompier acolo” (foto)

Publicat:

Cele doua convoaie de ajutoare umanitare trimise de Franța pentru Ucraina au plecat astazi din HUB-ul de la catre destinația finala. Printre cei care au participat la predarea primirea echipamentelor s-a numarat și vicepreședintele Consiliului Județean, . El a arata ca printre cei 100 de pompieri care au plecat sa ajute Ucraina […] The post Printre cei 100 de pompieri francezi care vor ajuta Ucraina se afla și unul de origine romana. Barba: ”A plecat prin anii 90 in Franța și activeaza ca pompier acolo” (foto) first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un pompier clujean a plecat in misiune in Franța. 40 de pompieri romani vor ajuta la stingerea incendiilor.

18:36, 01.07.2024 - Modulul național specializat de stins incendii de padure, care numara 40 de pompieri și 8 mijloace tehnice, a ajuns, duminica, in Perpignan, un oraș situat in sudul Franței. Printre pompieri se afla și un clujean.

80 de pompieri din Romania pleaca in Franța cu 8 autospeciale pentru a ajuta la stingerea incendiilor de padure

17:21, 28.06.2024 - Optzeci de pompieri din Romania cu opt autospeciale vor participa, in luna iulie, la un program de pre-pozitionare a fortelor specializate in stins incendii de padure, pentru a consolida rezilienta autoritatilor franceze. Programul de asistenta este finantat de UE, ca masura de sprijin pentru comunitatile…

Portarul de origine romana al Ucrainei ii da batai de cap selecționerului. Decizia luata inainte de Romania - Ucraina

17:00, 09.06.2024 - Nu doar Romania a avut probleme in ultimul meci amical inainte de Euro 2024, cu Liechtenstein, scor final 0-0, ci și Ucraina, primul adversar pe care naționala lui Edi Iordanescu il va infrunta la turneul final. ...

FOTO Scandal politic provocat de trei moldoveni la Paris! Au fost arestați dupa ce au aplicat pe ziduri graffiti cu sicrie la adresa soldaților francezi

16:55, 08.06.2024 - Trei persoane, de nationalitate moldoveneasca, posibili rusofili, au fost arestate in cursul noptii de vineri spre sambata in Paris, Franța. Aceștia sunt suspectați ca ar fi autorii unor graffiti ce reprezinta niște sicrie  insoțite de mesajul „Soldat francez in Ucraina” la Paris, conform bfmtv.com.

GRAMPET Group a inaugurat la Dornești cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa. Flutur: „Va fi o scadere a numarului de TIR-uri pe șosele. Eu aștept cu nerabdare autostrada 7 sa vina pana la Siret”

13:15, 31.05.2024 - GRAMPET Group, cel mai mare grup feroviar si operator logistic privat din Romania si din Europa Centrala si de Sud-Est a inaugurat, astazi, la Dornești, cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa, situat in Dornesti, la frontiera cu Ucraina. La eveniment au participat președintele…

Generalul Sirski: Primii instructori militari francezi vor ajunge „in curand” in Ucraina

20:35, 27.05.2024 - Comandantul armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a declarat luni ca Franta va trimite „in curand” primii instructori militari in Ucraina pentru a antrena trupele acestei tari distruse de razboiul cu Rusia.

EXCLUSIV Cum ar putea interveni europenii eficient in Ucraina. Expert american de origine romana: „Romania e un exemplu bun”

22:06, 20.05.2024 - Europenii ar trebui sa ia in considerare o implicare mai serioasa, chiar directa, in razboiul din Ucraina. Este mesajul expertei americane cu origini romane Olga Chiriac, care explica, pentru „Adevarul”, in ce condiții ar putea aliații sa intervina pe front și cum ar putea sa acționeze.

George Șoldan la Izvoarele Sucevei: ”Aici, nici macar mașinile de pompieri nu ajung, iar drumul județean este o sursa de venit pentru service-urile auto”

20:10, 08.05.2024 - Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, deputatul George Șoldan, s-a intalnit astazi cu electoratul din Izvoarele Sucevei avandu-l alaturi pe candidatul social democrat la primaria acestei comune, Leonard Tiberiu Mehnu. Șoldan a constatat ca Izvoarele Sucevei nu a beneficiat de sprijin din…


Ce parere ai despre aceasta stire?