Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinț saudit: Donald Trump, ”o rușine” pentru întreaga Americă

Publicat:

Prințul Al-Walid ben Talal, miliardar saudit și membru al familiei regale, îl considera pe "o rușine" pentru "întreaga America". Acesta îl îndeamna pe Trump sa se retraga din campania pentru președinția americana, informeaza sâmbata AFP.

Prințul Walid, care conduce grupul Kingdom Holding Co, ale carui interese au legatura și cu gigantul bancar american Citigroup, a reacționat astfel la declarațiile controversate ale lui Trump, care a propus inchiderea frontierelor SUA in fața musulmanilor.

", sunteți o rușine, nu doar pentru…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interviuri exclusive cu Trump și Kennedy Jr. pe rețeaua X. 'Va fi interesant' - Elon Musk

04:46, 01.06.2024 - Reteaua sociala X (fosta Twitter) va difuza interviuri in direct cu Donald Trump si candidatul independent Robert Kennedy Jr. pe platforma sa, ca parte a unui eveniment exclusiv organizat in comun cu postul de stiri NewsNation, potrivit AFP, citat de AGERPRES.

VIDEO Reacția lui Donald Trump dupa condamnare: O rușine! Un proces masluit! Adevarata sentința o va da poporul la urne

01:00, 31.05.2024 - Fostul presedinte Donald Trump a calificat procesul de la New York in privinta banii tainuiti, unde a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare, drept o "rusine" si un "proces masluit", relateaza CNN.

Barron Trump, primii pași in politica la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump

19:51, 09.05.2024 - Partidul Republican din Florida l-a desemnat pe Barron Trump, un liceean de numai 18 ani, pentru a fi unul dintre delegatii chemati sa-l nominalizeze oficial, in iulie, pe tatal sau, Donald Trump, drept candidat la alegerile prezidentiale americane din noiembrie, relateaza AFP.

Dinastia Trump: Fiul isi nominalizeaza tatal

19:45, 09.05.2024 - Partidul Republican din Florida l-a desemnat pe Barron Trump, un licean de numai 18 ani, pentru a fi unul dintre delegatii chemati sa-l nominalizeze oficial, in iulie, pe tatal sau, Donald Trump, drept candidat la alegerile prezidentiale americane din noiembrie, relateaza AFP. Prezenta sa pe o lista…

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

"Sleepy Don". Valuri de ironii dupa ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva pana acum

09:50, 16.04.2024 - Valuri de ironii pe rețelele sociale dupa ce Donald Trump ar fi adormit la primul termen al procesului sau, care a inceput la New York. Jurnaliști care au fost in sala de jduecata au relatat ca Trump a ațipit de mai multe ori imediat dupa ce a inceput procesul. Hashtag-urile #SleepyDon și #SleepyDonald…


Ce parere ai despre aceasta stire?