Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul tramvai cu Internet. Vagonul este dotat cu wireless gratuit și prize pentru încărcarea laptopurilor

Publicat:

In epoca in care viteza este cuvantul de ordine, cand generatia mileniului trei da tonul, cand dependenta de o priza sau de wi-fi este dusa la extrem, la Iasi, intr-un tramvai exista tot ce i-ar trebui cuiva pentru a fi conectat la actualitate.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motociclist proiectat intr-un refugiu de tramvai de o șoferița avocata, dupa o șicanare in trafic, la Iași

16:06, 01.06.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit, dupa ce a fost izbit intenționat de o șoferița intr-un refugiu de tramvai, joi seara, 30 mai, din cartierul Nicolina, din Iași. Dupa ce l-a acroșat, femeia a fugit de la fața locului, dar a fost ulterior identificata de polițiști. Potrivit site-ului local BZI,…

Cine este șoferița care a proiectat un motociclist intr-un refugiu de tramvai și apoi a fugit de la locul faptei

08:31, 01.06.2024 - A fost gasita șoferița implicata in accidentului de joi seara din Iași, in urma caruia un motociclist a ajuns intr-un refugiu de tramvai și a suferit rani.Este vorba de o femeie de profesie avocat, care s-ar fi șicanat in trafic cu tanarul, spun surse din ancheta.

Persoana prinsa sub un tramvai in zona Alexandru cel Bun

16:10, 31.05.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa amiaza in cartierul Alexandru cel Bun din municipiul Iași. O persoana a fost prinsa sub un tramvai. Cel mai probabil incidentul s-a petrecut din cauza ca persoana respectiva a incercat sa treaca strada printr-un loc nepermis. La fața locului au ajuns mai…

Cum și cand sa cumperi cireșe? Expert in horticultura: „Cireșele de mai sunt de «pofta», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce gasești acum pe taraba sunt din import”

07:06, 26.05.2024 - Cercetatorii din domeniul horticulturii avertizeaza romanii sa nu se grabeasca sa cumpere cireșe din piața pentru altceva decat „o pofta”, fiindca sezonul propriu-zis al acestora inca nu a inceput. Majoritatea fructelor de pe piața sunt din import, iar cireșele de mai din Romania nu au avut timp sa…

Incident aviatic in Iași. O aeronava de mici dimensiuni a aterizat de urgența pe o șosea de langa Miroslava

16:56, 23.05.2024 - In cursul zilei de joi, 23 mai 2024, un incident aviatic care putea avea urmari grave a pus pe jar echipajele de salvare din Iași. O aeronava de mici dimensiuni a avut probleme in timpul zborului, iar pilotul a trebuit sa ia o decizie de moment.

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

O pisica din Iași a devenit vedeta pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele sa nimereasca exact acolo unde avea nevoie?

14:20, 12.04.2024 - Pe imaginile surprinse pe camerele video se observa cum felina de culoare alba se indreapta singura catre clinica, chiar la ,,intrare pacienți”. Aceasta a fost auzita de medicii veterinari din interior datorita mieunatului insistent. Intamplarea a fost una mai mult decat inedita, lucru remarcat chiar…


Ce parere ai despre aceasta stire?