Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul bombardament în Odesa: Rușii au lovit o clădire rezidențială

Publicat:

Consiliul municipal Odesa a acuzat luni armata rusa ca a bombardat cladiri rezidențiale care se afla la periferia acestui oraș strategic de la , potrivit  BFM TV . Nu exista victime, potrivit sursei citate. Este pentru prima oara cand Odesa este atacata, de la inceputul invaziei ruse in Ucraina. „Sunt cladiri rezidențiale unde traiesc oameni pașnici”, a acuzat primarul orașului, .

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au lovit Kievul cu rachete. Doua persoane au fost ranite si zeci de cladiri rezidentiale si alte cladiri au fost avariate

11:41, 23.06.2024 - Doua persoane au fost ranite si zeci de cladiri rezidentiale si alte cladiri au fost avariate intr-un atac cu rachete rusesti asupra regiunii Kiev, peste noapte, a declarat duminica seful administratiei de stat a regiunii, citat de Reuters.

Scandal de spinaj in Ucraina - Un cetațean moldovean acuzat ca lucra pentru FSB și comitea sabotaje in Odesa

18:15, 29.05.2024 - Un cetatean moldovean a fost arestat in Ucraina, fiind suspectat ca lucra pentru Serviciul de Securitate al Federatiei Ruse (FSB) si ca, la indicatia serviciilor speciale rusesti, ar fi incendiat statii electrice in regiunea Odesa, informeaza un comunicat al serviciului de informatii ucrainean SBU,…

Razboi in Ucraina, ziua 821. Cel putin doi morti si mai multi raniti, dupa ce rusii au lovit un centru comercial

23:26, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali. Oleh Syniehubov,…

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

"Castelul lui Harry Potter" din Ucraina a ars dupa ce rușii l-au lovit cu o racheta

09:40, 30.04.2024 - Un nou atac rusesc a aut loc in Odessa. O racheta a lovit o cladire supranumita de localnici "castelul lui Harry Potter" și care gazduiește Facultatea de Drept. Cel puțin patru oameni au fost uciși și 32 au fost raniți. 

Razboi in Ucraina, ziua 789. Atac cu drone in mai multe orase. Cladiri rezidentiale din Odesa, in flacari

09:50, 23.04.2024 - Mai multe cladiri rezidențiale din Odesa au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone lansate de ruși. Atacul a avut loc in noaptea de luni spre marți. Drone au fost interceptate și in alte regiuni ale Ucrainei. Rușii au lansat un atac cu drone asupra Ucrainei care a vizat mai multe regiuni, inclusiv…

Rușii au lovit puternic Odesa - Mai multe cladiri au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone

09:15, 23.04.2024 - Mai multe cladiri rezidențiale din Odesa au luat foc dupa ce au fost atacate cu drone lansate de ruși. Atacul a avut loc in noaptea de luni spre marți. Drone au fost interceptate și in alte regiuni ale Ucrainei, noteaza Mediafax.

Rușii au lovit din nou Odesa - Atac asupra infrastructurii energetice

09:26, 10.04.2024 - Rusii au lovit miercuri dimineata infrastructura energetica si de transport din regiunile Odesa si Mikolaiv, atacul ranind doi lucratori ai unei companii de transport si provocand pene de curent, relateaza Ukrainskaia Pravda, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?