Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu Bia Khalifa și tatăl ei, la șase ani după ce s-au împăcat! Ce mesaj emoționant a transmis blondina / FOTO

Publicat:

In ciuda aparențelor, nu a avut deloc o copilarie ușoara. De-a lungul anilor, blondina a declarat ca a trecut prin multe abuzuri pe cand era in adolescența și nu numai atunci. Fosta iubita a fiului Clejanilor a precizat ca a fost agresata de multe ori de tatal ei, și chiar umilita de acesta. De curand, la șase ani distanța in care nu și-au vorbit deloc, și tatal ei s-au impacat. Totul s-a intamplat in luna decembrie, chiar inainte de Craciun. In urma cu puțin timp, blondina din showbiz-ul de la noi a publicat și primele fotografii cu parintele ei, alaturi de un mesaj emoționant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru partenerul de viața! Ce i-a transmis femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste: "Privește mereu..." / FOTO

18:40, 01.07.2024 - Andreea Marin și Adrian Brancoveanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase, puternice, dar și discrete cupluri din showbiz. Recent, cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei, Andreea Marin a facut public un mesaj emoționant.

Armata Romana, mesaj emoționant pentru tricolori, inainte de meciul cu Slovacia. Ce au transmis soldații din toate colțurile lumii

15:35, 26.06.2024 - Militarii romani din toate colțurile lumii au transmis un mesaj de incurajare pentru echipa naționala de fotbal a Romaniei, inainte de meciul cu Slovacia. Imaginile care au emoționant o țara intreaga.

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?