Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale lui Tavi Clonda după ce s-a aflat că va mai avea încă o fetiță

Publicat:

și sunt foarte fericiți de cand au aflat ca vor mai avea inca un copil. Cei doi, deși nu și-au programat cea de-a doua sarcina, sunt extrem de bucuroși ca vor deveni parinți, mai ales ca au afla și care este sexul celui de-al doilea copil pe care Gabriela il va […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

Accident mortal pe DN 1C. O fetița de 3 ani din Satu Mare a decedat

23:11, 17.05.2024 - O fetita in varsta de trei ani a murit, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe un drum din judetul Satu Mare. Doi adulti aflati in autoturismul in care se afla micuta au fost raniti, fiind dusi la spital cu multiple traumatisme. Primele date arata ca in accident au fost implicate…

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat in urma cu puțin timp. Primele declarații

15:10, 09.05.2024 - Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost supus unei intervenții in urma cu puțin timp! Primele declarații facute pe o rețea de socializare despre starea lui de sanatate.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…


Ce parere ai despre aceasta stire?