Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale Andreei Tonciu, după ce și-a înmormântat bunica! Vedeta trece prin momente cumplite. ”E foarte greu! N-am dorit de patru zile”

Publicat:

trece prin momente foarte grele, dupa ce in urma cu doar cateva zile bunica ei s-a stins din viața! Vedeta face acum primele declarații, dupa ce a condus-o pe cea care a crescut-o pe ultimul drum !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman, declarații emoționante despre Mioara Roman, la aproape patru luni de cand și-a pierdut mama: „Imi lipsește enorm”. Vedeta trece prin momente dificile

20:35, 17.06.2024 - Pe 23 iunie se implinesc patru luni de cand a murit Mioara Roman. Chiar daca este convinsa ca este intr-un loc mai bun și ca și-a gasit liniștea, Oana Roman trece inca prin momente dificile dupa moartea mamei. Vedeta spune ca nimic nu mai este la fel de cand femeia care i-a dat viața de cand ii este…

Știrile Antena Stars. Oana Moșneagu, primele declarații dupa nunta cu Vlad Gherman. Care a fost cel emoționant moment de la eveniment: „A ieșit așa cum ne-am dorit”

21:05, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica și au avut o nunta ca-n povești. Actrița spune ca atat ea, cat și soțul ei, au avut mari emoții in ziua cea mare și s-au agitat pentru ca evenimentul sa iasa așa cum au visat.

Cum se simte Ana Baniciu dupa ce a nascut inainte de termen. Tatal ei, Mircea Baniciu, primele declarații despre nepotul sau: “Știți ce frumusețe de baiat este?” EXCLUSIV

11:05, 05.06.2024 - Ana Baniciu traiește cele mai frumoase clipe din viața sa! Vedeta și soțul sau, Edi Kovacs, au devenit parinți pentru prima data, dupa ce medicii stabilisera termenul in data de 12 iunie. Ana a dat naștere unui baiețel perfect sanatos, in cursul zilei de ieri, 4 iunie. Tatal artistei, Mircea Baniciu,…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situatia Printesei de Wales, descrisa cu acuratete: „Isi pierde parul, unghiile”

10:01, 17.04.2024 - La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, iar in prezent urmeaza ședințe de chimioterapie preventiva. Vestea ca Prințesa de Wales se lupta cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent ca ințelege perfect prin ce trece soția lui William. Ce se…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.


Ce parere ai despre aceasta stire?