Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele controverse în relația Mădălinei Ghenea cu noul iubit ! Prietena româncei a făcut toul public: "Iubitul ei a fost cu mine..."

Publicat:

Gata cu speculatiile! A ieșit la iveala adevarul despre relatia cu . Prietena divei a dat tot din casa si a oferit un interviu in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dosar penal dupa ce subiectele probei de matematica a Evaluarii Nationale s-au 'scurs' in spațiul public

00:01, 28.06.2024 - Politistii din Gorj au deschis, joi, un dpsar de cercetare penala, dupa aparitia in spatiul public a subiectelor probei de matematica a Evaluarii Nationale. Primele date arata ca acestea au fost transmise de la un Centru de Evaluare din municipiul Targu Jiu.

Germania testeaza primele vehicule autonome in transportul public local

18:35, 25.06.2024 - Operatorul feroviar german Deutsche Bahn si organismul responsabil pentru serviciile feroviare regionale din vestul tarii au anuntat lansarea primului proiect pilot din Germania dedicat unui serviciu de transport la cerere cu vehicule autonome, inclus in transportul public local, transmite DPA.

Babasha, primele declarații despre ziua a doua de concert Coldplay. Ce spune despre faptul ca a fost aplaudat de public, dupa ce inițial a fost huiduit / VIDEO

09:40, 14.06.2024 - Babasha a facut primele declarații despre ziua a doua de concert Coldplay,care s-a desfașurat tot pe Arena Naționala din Bucureșt. Iata ce spune artistul Vlad Babașa despre faptul ca a fost aplaudat de public, dupa ce inițial a fost huiduit!

Anca Dinicu este insarcinata. Cine este iubitul actriței și cum a facut anunțul ca vor deveni parinți. „Mai bine sa aflați de la mine”

10:35, 01.06.2024 - Anca Dinicu, in varsta de 34 de ani, este insarcinata pentru prima oara și a facut anuntul astazi, de Ziua Copilului. Actrița din serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a publicat și o imagine cu iubitul ei și a marturisit ca ea și Georgian, barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste,…

Ministrul Justiției, primele reacții dupa investigația care a inflamat spațiul public despre primarul din Sinaia: „E foarte posibil sa se sesizeze DNA“ VIDEO

09:15, 11.05.2024 - Alina Gorghiu este de parere ca lupta anticoruptie in Romania funcționeaza și ca este „este „foarte posibil” ca DNA sa se sesizeze in legatura cu investigatia Recorder privind afacerile primarului PNL din Sinaia, Vlad Oprea.

Gestul facut de iubitul Andreei Marin fața de vedeta, in public. Adrian Brancoveanu a intors toate privirile. Foto

09:01, 26.04.2024 - Andreea Marin și Adrian Brancoveanu au atras toata atenția asupra lor. Cei doi au stralucit și au reușit sa iasa in evidența prin eleganța și romantismul emanat prin toți porii. Cu festivitatea pe care a organizat-o miercuri, diva a mai marcat un eveniment important și a demonstrat cat de puternica…


Ce parere ai despre aceasta stire?