Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul unei comune de lângă Ploiești este acuzat că a hărțuit sexual o angajată din primărie

Publicat:
Primarul unei comune de lângă Ploiești este acuzat că a hărțuit sexual o angajată din primărie

Primarul comunei prahovene Paulesti, , este acuzat de hartuire sexuala, victima fiind o subalterna, care are 35 de ani si lucreaza in Primarie de opt ani. Femeia a depus reclamatia la Politie prin intermediul unui avocat, transmite News.ro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul comunei Paulești, filmat in timp ce imparte bani in biserica. Cum raspunde alesul local la acuzațiile de MITA electorala

07:40, 24.05.2024 - Tudor Sandu, primarul comunei prahovene Paulești și candidatul liberalilor pentru un nou mandat la conducerea acesteia, a fost surprins intr-o inregistrare video cum imparte bani, in interiorul bisericii din localitate, de Paște. Gestul sau a starnit discuții in comunitate, unii localnicii acuzandu-l…

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?