Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul din Timişoara, implicat într-un accident rutier

Publicat:

, viceprimarul , soferul edilului-sef, , si seful a Primariei, , se aflau in inspectie pe unul dintre santierele deschise in oras, niciunul dintre cei implicati in accident nefiind ranit, potrivit Agerpres.

"A fost o tamponare, urmata de o intelegere amiabila intre parti2, a declarat , purtatorul de cuvant al .

CITESTE SI: A murit primul primar postrevolutionar al Brasovului

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier grav aproape de Timișoara

13:16, 16.06.2024 - Accident rutier grav aproape de Timișoara. Un barbat, in varsta de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Trandafirilor din localitatea Giroc, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a rasturnat in afara parții carosabile. In urma evenimentului rutier a rezultat…

Șoferița la spital dupa ce provocat un accident rutier, in zona Dorobanților din Timișoara

19:45, 03.06.2024 - Accident cu o victima, luni dupa-masa, la Timișoara. O șoferița, in varsta de 29 de ani, a intrat cu mașina intr-o alta, condusa de un barbat de 51 de ani. In urma impactului, aceasta a fost ranita și transportata ulterior la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal.

VIDEO. Pasagera in troleibuz, ranita in urma unui accident rutier produs la Timișoara

09:55, 28.05.2024 - Accident cu o victima, marți dimineața, la Timișoara. O femeie a ajuns la spital dupa ce un barbat a intrat cu mașina in troleibuzul in care aceasta se afla. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Pompieri raniți in urma unui accident rutier produs langa Timișoara. Unul este in stare grava

17:20, 25.05.2024 - Accident cu șapte victime, sambata dupa-masa, langa Recaș. Au fost implicate un autoturism in care se afla doar șoferul și o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din Recaș, care se deplasa la o intervenție. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

Tanara de 17 ani, decedata in urma unui accident rutier. Șoferul vinovat, in varsta de 19 ani, avea permisul de doar 4 zile

16:26, 13.05.2024 - O tanara de 17 ani a decedat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina care in care era pasagera s-a rasturnat intr-o curba, pe drumul national DN59, intre localitatile Timisoara - Beregsau Mare.

Ferrari facut praf intr-un accident rutier, intre Turda și Cluj-Napoca. 2 barbați au ajuns la spital - FOTO

23:21, 10.05.2024 - Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localitații Copaceni, potrivit Alba 24.In accident a fost implicat un singur autoturism, insa din fericire nu au existat victime incarcerate.Doi barbați, conștienți și cooperanți, au primit…

Un accident rutier a provocat neliniște pe strada Liniștei! Victimele au 28 respectiv 27 de ani

14:45, 20.04.2024 - O mașina proiectata pe trotuar, dupa ce a fost lovita de un alt autoturism, a lovit doi pietoni, in Timișoara, sambata dimineața. Tinerii aflați pe... The post Un accident rutier a provocat neliniște pe strada Liniștei! Victimele au 28 respectiv 27 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.


Ce parere ai despre aceasta stire?