Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul din Târgovişte, Gabriel Boriga, CONDAMNAT la trei ani de închisoare

Publicat:

Primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a fost condamnat de la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia va fi atacata cu recurs de catre procurorii DNA Ploiesti la .

Potrivit magistratilor , in dosarul in care bugetul a fost prejudiciat cu suma de 399.832,12 lei, aproximativ 100.000 de euro, prin achizitia supraevaluata de echipamente pentru amenajarea locurilor de joaca, , finul primarului Gabriel Boriga, patron al SC SRL Pucioasa, a fost condamnat

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca ar fi trimis bani in Ucraina, in scopuri „teroriste”

17:36, 20.06.2024 - Tribunalul militar al regiunii ruse Lipetk a condamnat un profesor de scoala la 20 de ani de inchisoare pentru ca ar fi transferat bani catre batalionul ucrainean Azov, considerat a fi un grup terorist in Rusia, informeaza EFE.

 Arestat preventiv pentru furt și furt calificat

06:50, 10.04.2024 - In urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Targoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviște, un barbat, de 46 de ani, din municipiu, a fost prezentat judecatorului de drepturi și libertați…


Ce parere ai despre aceasta stire?