Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul, audiat în secret la DIICOT

Publicat:

a fost audiat, in secret, la DIICOT. Conform anumitor surse, Boc a fost interogat cu privire la faptele pentru care sunt cercetați inculpații din dosarul Rompetrol II, potrivitRomaniatv.net.

Primarul PNL al municipiului Cluj-Napoca a petrecut mai bine de doua ore in biroul procurorilor. Aceleași surse precizeaza ca acesta are calitatea de martor, deocamdata.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, cu 45% dintre voturile exprimate

19:15, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Boc, mesaj special pentru clujeni dupa ce a caștigat al șaselea mandat la Primaria Cluj cu un scor mai modest: „Mulțumesc celor care nu m-au votat”

13:55, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali. Un scor destul de modest pentru edilul care la alegerile precedente a obtinut 74,72% din voturile exprimate. In…

Rezultate alegeri locale 2024 - numaratoare paralela: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

08:50, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Emil Boc, susținere pentru Mara Toganel și Horațiu Suciu

18:05, 24.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat vineri, 17 mai, la evenimentul de lansare a candidaților liberali din județul Mureș la alegerile locale din data de 9 iunie. Adresandu-se liberalilor prezenți in Sala Mare a Palatului Culturii din Targu Mureș, primarul municipiului Cluj-Napoca…

Emil Boc: „Cea mai buna politica este cea a rezolvarii problemelor oamenilor”

15:45, 18.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansarii candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, ca administrația locala are in prim plan cea mai buna politica, cea care rezolva problemele oamenilor.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Florin Piersic, internat la Institutul Inimii. Mai complicat decat se credea

19:45, 30.04.2024 - UPDATE Actorul Florin Piersic, care a fost operat la genunchi, a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Surse medicale din Cluj Napoca au declarat pentru foiatransilvana.ro ca Florin Piersic a fost transferat la  Institutul Inimii din Cluj . Potrivit acestora, Florin Piersic are un stimulator…


Ce parere ai despre aceasta stire?