Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primăria unui oraş din estul Ucrainei, sub controlul insurgenţilor proruşi

Publicat:

Insurgenti inarmati prorusi au preluat controlul, luni dimineata, asupra primariei din Kostiantinivka, un oras cu 80.000 de locuitori din estul Ucrainei, relateaza AFP. Zeci de barbati inarmati imbraca

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a pierdut aproape 100.000 de soldați ca sa cucereasca un singur cartier in estul Ucrainei. Urmeaza o batalie și mai sangeroasa

07:05, 06.07.2024 - Forțele ruse au atacat la inceputul lunii aprilie Ceasiv Iar, o fortareața ucraineana din estul Ucrainei, la vest de ruinele din Bahmut. Dupa trei luni și aproape 100.000 de soldați pierduți, rușii au reușit in sfarșit sa cucereasca cel mai vulnerabil cartier al orașului – districtul Kanal, potrivit…

Rușii susțin ca au mai cucerit doua sate in estul Ucrainei. Cu o zi in urma, Ucraina ar fi pierdut alte doua localitați

15:50, 01.07.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat, luni, ca armatele sale au cucerit inca doua localitați in estul Ucrainei, una in regiunea Harikov, alta in regiunea Donețk, transmite oficiosul Kremlinului, Tass.

Situație tot mai tensionata pe frontul din Ucraina. Rușii au cucerit alte doua sate din estul țarii

16:45, 30.06.2024 - Rusia a revendicat duminica preluarea sub control a doua noi sate in estul Ucrainei, continuandu-si presiunea lenta asupra unui adversar care duce lipsa de oameni si munitii, relateaza France Presse, transmite Agerpres.

Rusia anunța o victorie strategica in estul Ucrainei - Calea catre Kostiantinivka și Kramatorsk este dechisa

14:45, 29.06.2024 - Rusia a revendicat sambata cucerirea asezarii Sumi, in apropiere de Toretk, oras din estul Ucrainei vizat de un numar in crestere de atacuri ruse de la inceputul lunii, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Rusia anunța ca a mai cucerit o localitate din estul Ucrainei

16:15, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters, potrivit Agerpres. 

Armata rusa afirma ca a preluat controlul asupra unei noi localitati in estul Ucrainei

15:00, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat duminica ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters

Sursa ucraineana: un oraș din estul Ucrainei au putea fi cucerit de ruși

14:50, 03.05.2024 - Caderea orașului Ceasiv Iar din regiunea Donețk este, probabil, doar o chestiune de timp. Anunțul a fost facut de un ofițer de informații militare ucrainene. Rușii iși propun sa cucereasca orașul pana pe 9 mai cand sarbatoresc Ziua Victoriei.

Un american fugit in Donbas pentru a susține efortul invadatorilor ruși a disparut fara urma in estul Ucrainei

13:25, 12.04.2024 - Un cetatean american care s-a declarat un sustinator al fortelor invadatoare ruse și s-a alaturat efortului propagandist și de razboi al regimului de la Kremlin a disparut intr-o zona din estul Ucrainei controlata de Rusia, relateaza Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?