Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima companie privată din lume care dorea să ajungă pe Lună a pierdut contactul cu modulul său la aselenizare

Publicat:

Start-up-ul japonez iSpace, care incerca sa devina prima companie privata care reușește sa aselenizeze cu succes pe Luna, a pierdut contactul cu modulul sau de aterizare pe Luna la ora programata, a declarat miercuri șeful companiei, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momentul dramatic in care un pompier s-a aruncat in rau sa-i salveze pe Bianca, Patrizia și Cristian. De ce nu a reușit sa ajunga la ei VIDEO

08:50, 07.06.2024 - Bianca, Patrizia și Cristian, tinerii luați de viitura in Italia, au fost la un pas sa scape cu viața. Un pompier sare in apa dupa ei și se zbate sa-i salveze. Curenții l-au impiedicat sa avanseze și sa ajunga la cei trei tineri.

VIDEO A doua racheta construita de o companie privata din istoria Indiei, lansata de start-upul Agnikul Cosmos

16:01, 30.05.2024 - Start-upul Agnikul Cosmos a lansat joi racheta Agnibaan, propulsata de singurul motor indian care utilizeaza deopotriva carburant gazos si lichid, in cadrul celei de-a doua lansari operate de o companie privata din istoria spatiala a Indiei, informeaza Reuters.

Elisabeta Lipa: Trebuie sa avem rabdare cu Simona Halep, si ea isi doreste sa ajunga din nou sus

18:11, 17.05.2024 - Presedinta Agentiei Nationale pentru Sport, Elisabeta Lipa, a declarat, vineri, ca jucatoarea de tenis Simona Halep are nevoie de rabdare pentru a ajunge din nou in forma care a consacrat-o, dupa revenirea in urma reducerii suspendarii pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Elevii revin miercuri la scoala! Calendar Evaluare Naționala si Bacalaureat 2024

11:25, 06.05.2024 - Elevii reincep cursurile miercuri, 8 mai, dupa vacanța de Paște in care au intra din 27 aprilie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. Dupa vacanța de Paște, se va desfașura ultimul modul al anului școlar 2023-2024. Modulul 5 (ultimul) al acestui an școlar va avea o durata de aproximativ…

Ce șanse are Klaus Iohannis sa ajunga la șefia Comisiei Europene. Cine il sprijina la nivel inalt

17:00, 25.04.2024 - Dupa ce iși anunța candidatura la șefia NATO, multe voci occidentale declarau ca va avea mici șanse de reușita, in detrimentul contracandidatului olandez, dar, in același timp, au comentat și ce șanse are Klaus Iohannis sa ajunga la șefia Comisiei Europene, mai ales ca s-a aflat și cine il sprijina…

Școala de stat versus scoala privata. Profesor in sistemul privat: „Nu ar trebui sa existe școli particulare”

06:50, 25.04.2024 - In acest an școlar, 770 de copii din București au fost mutați de parinți de la școli private la cele de stat. Numarul este asemanator cu cel al copiilor transferați de la stat la privat, respectiv 707.

Bode le cere liberalilor un scor bun la locale, ca PNL sa nu ajunga „vioara a doua” la viitoarea guvernare

13:36, 06.04.2024 - Secretarul general al Partidului National Liberal, Lucian Bode, le-a cerut membrilor PNL, sambata, la sedinta Colegiului Director Judetean al PNL Vrancea, sa trateze cu maxima responsabilitate si seriozitate alegerile locale pentru ca altfel PNL va fi vioara a doua la guvernarea 2024 – 2028.

David Popovici vrea bodyguarzi la Jocurile Olimpice. Campionul iși va achita singur costurile de protecție privata

09:00, 30.03.2024 - Inotatorul David Popovici a anunțat ca nu va sta in Satul Olimpic la Jocurile Olimpice de la Paris, dar ca va avea bodyguarzi. Campionul a spus ca protectia sa nu va fi asigurata din bani publici, lucru care poate fi confirmat de presedintele FRNPM Camelia Potec, presedintele COSR Mihai Covaliu si secretarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?