Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prezentatoarea Oana Andoni a născut o fetiţă

Publicat:

TV Oana Andoni a nascut prin cezariana, ieri-dimineata, o fetita perfect sanatoasa. are o greutate de 3 kilograme,  o lungime de 50 de centimetri si a primit nota 10 din partea medicilor, potrivit stirileprotv.ro.

„M-am gandit mult la clipa in care imi voi putea tine copilul in brate si pot sa spun ca este mai mult decat mi-am imaginat. Sunt coplesita de fericire in aceste momente, iar sentimentul pe care il incerc nu se compara cu nimic din ce am trait pana acum si nu voi uita niciodata momentul in care…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vichi Raileanu a nascut. Primele imagini cu bebelușul. Ce nume are micuța

21:51, 17.06.2024 - Victoria Raileanu a nascut in urma cu doar cateva minute o fetița frumoasa și sanatoasa. Anunțul a fost facut chiar de ea pe rețelele de socializare. Ce nume are cea mica? Victoria Raileanu a devenit mama din nou La inceputul lunii aprilie, Vichi a anunțat ca este este insarcinata cu o fetița. Aceasta…

Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cuțite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetița

13:45, 14.06.2024 - Elena Matei a nascut! Fosta concurenta Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetița și a dat vestea printr-o postare in mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la cateva ore dupa ce a dat naștere primului ei copil.

Luptatoare de la naștere: O fetița s-a nascut sanatoasa in ambulanța

18:25, 13.06.2024 - La data de 12 iunie curent, ora 11:09 , Dispeceratul comun de urgența al IMSP CNAMUP a inregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgența unei gravide de 20 de ani, cu motivul solicitarii „Sarcina 38-39 saptamini” intr-o localitate din raionul Hincești. Pentru deservirea solicitarii…

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implinește 75 de ani. In aceeași zi s-a nascut și medicul care a descoperit „sarutul vieții”

00:06, 12.04.2024 - Pe data de 12 aprilie, marele actor roman, Florin Zamfirescu, implinește onorabila varsta de 75 de ani. In istorie, in urma cu secole, Ștefan cel Mare il invingea pe Petru Aron, in batalia de la Doljesti.

Un nou-nascut a fost gasit mort pe un teren din Satu Mare. Mama bebelușului, o fata de 16 ani, a fost transportata la spital

18:50, 07.04.2024 - Un nou-nascut a fost gasit decedat, duminica, pe un teren situat in afara localitatii Turt, mama acestuia fiind identificata de catre politisti si transportata la spital pentru ingrijiri, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Satu Mare.


Ce parere ai despre aceasta stire?