Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREVIZIUNE SUMBRĂ: Într-o lume postapocaliptică, ŞOBOLANI URIAŞI ar stăpâni planeta

Publicat:

In plus, dupa ce evenimentul apocaliptic și efectele sale vor trece, șobolanii, odata ajunși la capatul lanțului trofic, cand nu vor mai avea pradatori, vor incepe sa creasca in dimensiuni.

Fauna și flora terestra au fost afectate de fenomene de dispariție in masa de cel puțin 5 ori in istoria geologica, cel mai recent astfel de fenomen producandu-se in urma cu 65 de milioane de ani, cand au disparut dinozaurii. In absența dinozaurilor, mamiferele au profitat de nișa trofica eliberata, au repopulat planeta și au ajuns sa domine lumea vie, potrivit agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Baba Anujka, o legenda sumbra a Romaniei: recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai mari criminali din istoria țarii noastre

04:46, 06.06.2024 - Romania a cunoscut de-a lungul istoriei sale numeroși criminali in serie, printre care se numara faimoșii Ramaru și Terente, dar și figura controversata a Babei Anujka. Istoria acesteia din urma este deosebit de ieșita din comun și merita explorata in detaliu.

Incalzirea globala s-a accelerat intr-un ritm „fara precedent”, avertizeaza autorii unui nou studiu

11:15, 05.06.2024 - Planeta se incalzește intr-un „ritm fara precedent”, in timp ce se ingusteaza intervalul in care este posibila limitarea creșterii temperaturilor conform obiectivelor stabilite la nivel internațional, avertizeaza peste 50 de oameni de știința intr-un studiu publicat miercuri, in revista Earth System…

Previziune sumbra a unui analist politic: Alegerile din 2024 ar putea fi ultimele inainte de urmatorul razboi mondial

12:40, 24.05.2024 - In contextul in care in acest an au loc alegeri in mai multe state europene, printre care si Romania, si chiar si pentru Parlamentul European, analistii politici avertizeaza ca cei care candideaza ar trebui sa aiba in vedere amenintarile hibrid la adresa securitatii globale.

Zelenski, previziune sumbra pentru Ucraina

05:06, 18.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a apreciat vineri, intr-un interviu exclusiv pentru AFP, ca asaltul lansat de Rusia impotriva regiunii Harkov nu poate fi decat primul val al unei ofensive mai ample si ca Moscova doreste sa "atace" capitala regionala omonima, scrie AFP, citat de AGERPRES.

Descoperirea care schimba perspectivele asupra unei boli tot mai raspandite pe planeta

22:40, 10.05.2024 - Institutul de Cercetare al Spitalului de la Santa Creu i Sant Pau (IR Sant Pau) din Barcelona a condus un studiu care a identificat o noua forma genetica a bolii Alzheimer, duplicarea genei APOE4, scrie 20 Minutos, relateaza Rador Radio Romania.

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stapani reacțiile, la aflarea notelor. Ce a urmat

23:40, 07.05.2024 - Alexandra Veber a cedat și nu și-a mai putut stapani reacțiile, la aflarea notelor din ediția 22 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 7 mai 2024. Toți au privit-o mirați pe concurenta din echipa verde.

Fostul comandant al trupelor SUA in Europa face o previziune sumbra pentru Rusia

10:50, 02.05.2024 - Ben Hodges, general american in rezerva si fost comandant al trupelor SUA in Europa, a declarat ca tintele prioritare pentru rachetele ATACMS livrate Ucrainei vor fi cartierele generale rusesti, logistica și artileria din prima linie și din Crimeea.

VIDEO. Manuțele dibace care salveaza planeta! Picii de la Gradinița Lenau și-au creat propria gradina din materiale reciclate

14:05, 19.04.2024 - Au adus de acasa lucruri vechi și obiecte pe care nu le mai folosesc și le-au transformat in ghivece și decoruri pentru o „gradina minunata”, facuta prin reciclare. Este vorba de grupa mare A sau „Zebruțele” de la Grainița cu Program Prelungit „Nikolaus Lenau” din Timișoara. Alaturi de educatoarea lor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?