Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preţul la aur, în creştere din cauza temerilor privind extinderea pandemiei. Argintul și platina la fel s-au scumpit

Publicat:

Pretul aurului a crescut semnificativ luni, investitorii fiind din ce in ce mai interesati de metalul galben, pe fondul temerilor ca extinderea pandemiei de coronavirus va incetini ritmul redresarii economiei mondiale, transmite Agerpres , cu referire la Reuters.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

China a starnit un nou scandal in Orientul Mijlociu: tensiune pe axa Iran – Emiratele Arabe, din cauza unor insule

02:05, 03.06.2024 - Ministerul de Externe iranian l-a convocat pe ambasadorul chinez la Teheran pentru a protesta fata de o declaratie comuna a Chinei si Emiratelor Arabe Unite cu privire la trei insule din Golf revendicate si de EAU, a relatat duminica presa de stat iraniana, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Regele Salman al Arabiei Saudite, investigat medical din cauza simptomelor de febra și dureri articulare

13:25, 19.05.2024 - Regele Salman bin Abdulaziz al Arabiei Saudite este supus duminica unor analize medicale din cauza ”temperaturii ridicate si a durerilor articulare”, a informat agentia de presa de stat SPA, citata de Reuters.

Argintul o ia pe urmele aurului: cu cat a crescut prețul in acest an

11:31, 14.05.2024 - Argintul a fost folosit ca moneda mii de ani, de la grecii antici pana la americanii secolului al XX-lea. Un trecut atat de bogat, asigura creșteri semnificative de preț in perioadele care urmeaza.

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Turcia: Zeci de oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

20:30, 02.04.2024 - Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele ranite,…

Cat de mult s-a scumpit kilogramul de miel pentru Pastele 2024, in comparatie cu pretul de anul trecut. Duminica, e Invierea la catolici

09:26, 29.03.2024 - Duminica, 31 martie, catolicii sarbatoresc Pastele. Asadar, acesti romani se afla in „febra” cumparaturilor. Printre cele mai cautate alimente se numara, desigur, carnea de miel. Pretul pentru un kilogram de carne de miel este cu 10 lei mai scump fata de anul trecut. Clientii nu-si mai permit carne…


Ce parere ai despre aceasta stire?