Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presupusul autor al atacului armat de la un liceu din Grasse şi un presupus complice, inculpaţi şi arestaţi preventiv

Publicat:

Presupusul autor al atacului armat intr-un liceu din Grasse (Alpes-Maritimes), joi, si inca un adolescent, considerat complicele sau, au fost inculpati sambata si plasati in detentie provizorie, a anuntat procurorul din localitate, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi moldoveni, arestați preventiv in Franța: Au desenat sicrie pe fațada sediului Le Figaro, cu referința la ajutorul Parisului pentru Kiev

16:31, 23.06.2024 - Doi cetațeni ai Republicii Moldova au fost inculpați și arestați preventiv sambata la Paris, suspectați fiind ca ar fi desenat cu spray șase sicrie pe fațada cotidianului Le Figaro, alaturi de un mesaj despre Ucraina, relateaza AFP, citat de Hotnews.ro .

Doi tineri - arestati preventiv dupa ce au furat aproape 250.000 de lei dintr-un apartament

17:20, 16.06.2024 - Doi tineri, un barbat de 28 de ani si o femeie de 27, au fost arestati preventiv, fiind prinsi de politisti dupa ce au furat 248.000 de lei dintr-un apartament din Cluj-Napoca situat la parter, informeaza, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Cluj.

Detinuti care sustin Statul Islamic au luat ostatici intr-un centru pentru arest preventiv din Rusia

11:55, 16.06.2024 - Mai multi detinuti dintr-un centru de arest preventiv din Rostov, in sudul Rusiei, au luat ostatici doi angajati, a anuntat duminica Serviciul Penitenciar Federal intr-un mesaj preluat de Reuters din aplicatia Telegram.

Presupusul autor al atacului impotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativa de omor cu premeditare

13:35, 16.05.2024 - Politia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de “tentativa de omor cu premeditare, din razbunare”, infractiune pasibila de o pedeapsa de minimum 25 de ani si pana la inchisoarea pe viata, informeaza EFE, preluat de agerpres.ro. Barbatul,…

Premierul slovac Robert Fico a fost ranit in urma unui atac armat

16:30, 15.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico a fost impuscat si ranit dupa o reuniune guvernamentala desfasurata in afara capitalei Bratislava, relateaza agentiile Reuters si TASR. Un martor a declarat ca a auzit mai multe impuscaturi si a vazut cum un barbat a fost retinut de politie. (AGERPRES/FOTO radioiasi.ro)

Atac armat la vila lui Drake din Canada. Un agent de paza in stare grava dupa ce a fost impușcat

15:35, 08.05.2024 - Un incident violent a avut loc la vila din Toronto a celebrului rapper canadian Drake. Potrivit informațiilor furnizate de Reuters, un agent de securitate a fost grav ranit intr-un schimb de focuri de arma ce a avut loc marți noaptea. Incidentul a avut loc in jurul orei 2:00 dimineața la vila situata…

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?