Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președinții, Sistemul și Generalii

Publicat:

Din cei patru președinți pe care i-a avut Romania pana acum doar unul singur, , s-a recunoscut infrant de... The post Președinții, Sistemul și Generalii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

DISPAR INECHITAȚILE DINTRE PENSIONARI Cum se regleaza sistemul de pensii din Romania

11:21, 25.06.2024 - Noua legislație a pensiilor promite sa elimine inechitațile sistemice și sa imbunatațeasca calitatea vieții pensionarilor din Romania. The post DISPAR INECHITAȚILE DINTRE PENSIONARI Cum se regleaza sistemul de pensii din Romania first appeared on Informatia Zilei .

OPINIE Mircea Geoana blameaza sistemul de vot din Romania

18:40, 20.05.2024 - Sistemul de vot din Romania este cel mai primitiv din toata Europa a declarat, sambata, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, la Congresul Studentilor din Romania, .... The post OPINIE Mircea Geoana blameaza sistemul de vot din Romania first appeared on Informatia Zilei .

CAMPANIE ELECTORALA Azi vor fi desemnați președinții secțiilor de votare

12:06, 20.05.2024 - Presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara si loctiitorii acestora la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European si la alegerile .... The post CAMPANIE ELECTORALA Azi vor fi desemnați președinții secțiilor de votare first appeared on Informatia Zilei .

SISTEM PATRIOT Ministrul Tilvar, despre sistemul PATRIOT

17:16, 15.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata ... The post SISTEM PATRIOT Ministrul Tilvar, despre sistemul PATRIOT first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI TEHNOLOGICE Deca: Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice

16:25, 14.05.2024 - Sistemul de educație din Romania „nu se poate adapta suficient de rapid” schimbarilor tehnologice, a afirmat ministra Educației, Ligia Deca, ... The post SCHIMBARI TEHNOLOGICE Deca: Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice first appeared on Informatia Zilei .

OPINIA MINISTRULUI Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice

14:05, 12.05.2024 - Sistemul de educație din Romania „nu se poate adapta suficient de rapid” schimbarilor tehnologice, a afirmat ministra Educației, Ligia Deca, la un eveniment desfașurat, .... The post OPINIA MINISTRULUI Educația nu se poate adapta suficient de rapid la schimbarile tehnologice first appeared on Informatia…

INCLUZIUNE SOCIALA Elevii cu dizabilitați și cei romi sunt afectați de persistența segregarii și a discriminarilor in școli

15:31, 25.04.2024 - Sistemul romanesc de educație este menționat și in ultima ediție a raportului Departamentului de Stat al SUA cu privire la respectarea drepturilor omului in Romania, prin trimiteri la situații de segregare și discriminare. The post INCLUZIUNE SOCIALA Elevii cu dizabilitați și cei romi sunt afectați…

PIAȚA BERII IN ROMANIA Vanzarile de bere din Romania au scazut cu 5%

16:50, 03.04.2024 - In 2023, piața berii din Romania a scazut cu 5% in volum, insa industria a continuat sa investeasca in creștere și inovație, inclusiv in Sistemul de Garanție Returnare, cu un aport crescut la bugetul de stat și schimbari in preferințele de consum. The post PIAȚA BERII IN ROMANIA Vanzarile de bere din…


Ce parere ai despre aceasta stire?