Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Venezuelei spune că se pregătește un RĂZBOI cu Columbia

Publicat:

Presedintele venezuelean a acuzat vineri armata Columbiei ca antreneaza venezueleni in vederea unor provocari care sa constituie drept pretext pentru declansarea unui conflict armat intre cele doua tari, informeaza sambata AFP.

Potrivit lui Maduro, obiectivul ar fi de a-i folosi pe acesti oameni pentru a lansa atacuri impotriva fortelor armate columbiene "ca si cum ei ar fi fost membri ai armatei Venezuelei", scrie agerpres.ro.

Citește și: Dezvaluire ȘOCANTA a lui ! Ce i s-a intamplat directorului Antena 3

Aceste provocari "ar fi scuza de care Pentagonul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israel se pregatește de ofensiva in Liban. Netanyahu muta trupele, SUA și Germania sunt ingrijorate de un razboi cu Hezbollah

12:40, 24.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca luptele din Gaza intra intr-o faza mai puțin intensa, ceea ce ar permite Israelului sa desfașoare mai multe forțe in nord, aproape de Liban. 

Cum se pregatește NATO pentru un razboi cu Rusia și ce rol are Romania

08:40, 05.06.2024 - Alianța Nord-Atlantica creeaza mai multe „coridoare terestre” prin care militari americani și vehicule blindate pot fi transferate mai aproape de linia frontului in cazul unui conflict terestru de amploare cu Rusia, relateaza Pravda, care citeaza The Telegraph.

Operațiune antidrog in cel mai tare club din Marbella. Clienții, scoși din piscina de poliție | VIDEO

22:11, 30.05.2024 - Raid in Ocean Club din Marbella, in timpul petrecerii de dupa-amiaza din cea mai buna locație din stațiunea de pe Costa del Sol. Clienții au fost scoți din piscina de polițiștii antidrog spanioli, o persoana a fost arestata, a relatat The Sun.Parea a fi o zi normala pe Costa del Sol. Oamenii se distrau…

The Telegraph, dezvaluire exploziva: 'China pregatește o mare flota militara pentru a invada Taiwanul'

20:55, 27.05.2024 - Publicația The Telegraph scrie ca Beijingul pregatește o mare flota militara pentru a invada Taiwanul. „Beijingul are o lipsa de nave de debarcare, astfel incat navele civile vor fi folosite ca nave militare”, noteaza publicația.

Venezuela se pregatește de razboi la granița cu Guyana. Armata lui Maduro fortifica o insula anexata in anii '60

07:06, 16.05.2024 - Venezuela continua sa iși extinda infrastructura și tehnica militara in apropiere de granița cu Guyana, in timp ce președintele Nicolas Maduro și susținatorii sai amenința tot mai des ca vor anexa teritoriul bogat in petrol din țara vecina, potrivit CNN.

Statul NATO care se pregatește de un razboi pe scara larga cu Rusia: au inceput sa sape tranșee și buncare

18:10, 10.05.2024 - Statul NATO care se pregatește de un razboi pe scara larga cu Rusia: au inceput sa sape tranșee și buncareMinistrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysh, a propus construirea unei linii de buncare defensive, tranșee și șanțuri pe granița cu Kaliningrad și Belarus, informeaza ABC News.

Razboi in Ucraina, ziua 788: Ajutor important pentru armata lui Zelenski. Cand va ajunge pe front - LIVE TEXT

07:35, 21.04.2024 - Revenirea sprijinului american este un impuls mare pentru Kiev, noteaza BBC, care relateaza ca trupele ucrainene pierd teren pe campul de lupta in fața Rusiei.Pentagonul pregatește o infuzie masiva de echipament militar pentru Ucraina. Armamentul și munițiile sunt„gata de transfer”, declarau oficialii…

Președintele Venezuelei propune inchisoare pe viața pentru tradare și corupție

07:40, 14.04.2024 - Președintele Venezuelei a propus inchisoare pe viața pentru cei condamnați pentru tradare și corupție. In cadrul unui miting desfasurat in capitala Caracas, Nicolas Maduro a facut apel la sprijin popular pentru modificarea Constitutiei si pentru a garanta ca persoanele implicate


Ce parere ai despre aceasta stire?