Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele UBS, Axel Weber: 'Brexit-ul poate provoca o grevă pe scară largă a investitorilor'

Publicat:

Presedintele UBS, , a afirmat ca, in prezent, are loc o "greva" a investitorilor, care s-ar putea extinde, din cauza confuziei si a incertitudinilor provocate de Brexit, relateaza CNBC, potrivit Mediafax.

"Cred ca ati observat, din cauza Brexit-ului dar si a conflictelor comerciale, ca a avut loc o crestere enorma a incertitudinilor. Incertitudinile au fost intotdeauna rele pentru investitori. Dar ceea ce observam acum, si o observam in baza noastra de clienti, este aproape o greva a investitorilor", a declarat presedintele UBS, potrivit sursei citate.

Comentariile bancherului…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de morti in urma unui incendiu la o fabrica de baterii de litiu, in Coreea de Sud: „Douazeci si unu de muncitori sunt dati disparuti”

11:35, 24.06.2024 - Un incendiu puternic, soldat cu zeci de morți și persoane disparute, a izbucnit luni la o fabrica de baterii de litiu in Coreea de Sud, informeaza AFP si dpa, citate de Agerpres.Initial, pompierii sositi la fata locului au anuntat ca o persoana a murit si o alta a suferit arsuri grave, in timp ce alte…

Intreruperi de curent electric pe scara larga in Balcani din cauza caniculei

18:25, 21.06.2024 - Intreruperi de curent pe scara larga au afectat vineri mai multe tari din Balcanii de Vest, afectate de un val de caldura care a pus reteaua de electricitate sub o presiune puternica, transmite AFP, potrivit Agerpres.

FIFA, avertizata ca jucatorii ar putea intra in greva din cauza epuizarii

11:30, 31.05.2024 - FIFA a fost avertizata ca jucatorii sunt dispusi sa intre in greva daca vor continua sa fie suprasolicitati. Presedintele executiv al Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti (PFA), Maheta Molango, considera ca jucatorii au ajuns la epuizare, informeaza BBC, conform News.ro.

Andreea Negru (PEFA): Este esential sa cream parteneriate puternice pentru a implementa initiative durabile la scara larga

18:20, 16.05.2024 - Parteneriatele puternice intre Guvern, sectorul privat, mediul academic, organizatiile neguvernamentale si societatea civila contribuie la promovarea si implementarea unor initiative durabile la scara larga, sustine Andreea Negru, presedintele Patronatului European al Femeilor de Afaceri (PEFA).

Atac nocturn pe scara larga in Ucraina: rachete și drone ruse au lovit instalații energetice din 6 regiuni, atacul a vizat inclusiv Kievul

08:35, 08.05.2024 - Un atac aerian rusesc asupra Ucrainei a avariat mai multe instalatii, intr-un atac care a vizat infrastructura energetica din intreaga tara, au declarat, miercuri, oficiali ucraineni din domeniul militar si energetic, transmite Reuters, conform News.ro.

Universitate celebra, inchisa din cauza protestelor: Sase studenti au intrat in greva foamei

11:01, 03.05.2024 - Conducerea celebrei universitati Sciences Po din Paris a decis vineri sa isi inchida sediul principal din teama unei noi actiuni de protest din partea a zeci de studenti care se mobilizeaza pentru Gaza, intr-un moment in care guvernul isi intensifica vigilenta in privinta actiunilor din campusurile…

Greva-record in Franța. Sint așteptate numeroase anulari de zboruri

12:55, 23.04.2024 - Numeroase anulari de zboruri sint așteptate joi, 25 aprilie, pe aeroporturile din Franța, din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, care au anunțat deja ca aceasta ar putea fi o greva cu o mobilizare-record. Problemele așteptate pe aeroporturile din Franța din cauza grevei au fost deja…

Orientul Mijlociu fierbe! Iran, atac la scara larga asupra Israelului - primul bilanț

08:51, 14.04.2024 - Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, contraamiralul Daniel Hagari, tocmai a facut un bilanț dupa atacul asupra Israelului de catre Iran. El spune ca peste 300 de drone și rachete trase asupra Israelului de catre Iran.


Ce parere ai despre aceasta stire?