Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele PNL Argeș Ion Popa, candidează la Senat din partea USL, în locul lui Mircea Diaconu

Publicat:

Presedintele PNL Arges, Ion Popa, va candida din partea USL in Colegiul senatorial Campulung Muscel-Curtea de Arges, dupa ce senatorul s-a retras din cursa electorala, informeaza Mediafax.



Ion Popa, vicepresedinte al , a fost desemnat initial candidat in Colegiul senatorial Pitesti, la care a renuntat dupa retragerea lui , noul candidat al USL in Colegiul senatorial Pitesti fiind liberalul , director in cadrul pentru .


USL…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca, dupa intalnirea cu Marcel Ciolacu: PNL va avea propriul candidat la prezidentiale

16:50, 11.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marti, dupa intalnirea cu liderul PSD Marcel Ciolacu, ca PNL va avea propriul candidat la prezidentiale si urmeaza sa stabileasca in forurile de conducere ale partidului nominalizarea.

Nicolae Ciuca: Daca PNL ia 25% e foarte bine. Atunci va avea propriul candidat la prezidențiale

22:10, 02.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat duminica despre alegerile din 9 iunie ca asa cum arata sondajele in momentul de fata, PNL are un trend de crestere, iar daca ne uitam la sondaje, PNL se gaseste undeva la 25% si urca si peste acest procent.

Ion Minzina, Cristian Gentea și Dani Coman au anunțat un proiect major pentru școala de fotbal din Pitești

08:45, 01.06.2024 - Ion Minzina, Cristian Gentea și Dani Coman au anunțat un proiect major pentru școala de fotbal din Pitești: Consiliul Județean va investi puternic in Centrul de Copii și Junior Consiliul Județean Argeș va investi in sprijinirea pepinierei de fotbaliști de la FC Argeș. Anunțul a fost facut de președintele…

ANPC, sfaturi pentru alegerea unor cadouri sigure pentru copii de 1 Iunie

09:30, 25.05.2024 - Directorul ANPC, Paul Anghel explica ce jucarii cumparam de 1 Iunie ca sa nu-i punem in pericol pe cei mici si prezinta principalele nereguli constatate de Protecția Consumatorului . Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, ofera, sambata, cateva…

Ciuca explica de ce a fost ales Cirstoiu sa candideze la Primaria Capitalei: Noi nu am avut un candidat, ca nu am avut

21:31, 18.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a explicat la Digi24 cum s-a ajuns la desemnarea medicului Catalin Cirstoiu drept candidat al PSD-PNL la Primaria Capitalei. Prima opțiune a fost profesorul Tiberiu Florescu, dar acesta a refuzat.

Președintele ANPC demisioneaza pentru a intra in cursa electorala pentru Primaria Constanța

20:00, 15.04.2024 - Horia Constantinescu a pus capat mandatului sau in funcția de președinte al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), semnand cererea de demisie in data de 15 aprilie 2024. Potrivit unui comunicat de presa emis, demisia sa va intra in vigoare pe data de 24 aprilie 2024. Aceasta decizie…

Oficial | Președintele ANPC a demisionat. Horia Constantinescu intra in campanie electorala

18:40, 15.04.2024 - Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie 2024, cererea de demisie din funcția de președinte al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).Demisia intra in vigoare incepand cu data de 24 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presa.

Firea, despre varianta retragerii lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru București: „E tarziu. Cine candideaza?”

11:10, 12.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, 11 aprilie, la Antena 3, ca in cateva zile va fi facut public programul candidatului comun PSD-PNL pentru București, Catalin Cirstoiu, și ca „este imposibil” ca acesta sa fie retras in urma materialelor aparute in presa, pentru ca se apropie…


Ce parere ai despre aceasta stire?