Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele parlamentului catalan Roger Torrent susţine o candidatură a lui Puigdemont la preşedinţia Generalitat

Publicat:

Separatistul catalan , care asteapta in Germania o eventuala extradare catre Spania, ramane ”presedintele legitim” si este ”normal sa aiba in vedere sa candideze la presedintiaExecutivului catalan, a declarat presedintele pentru AFP, scrie news.ro.

Arestat de politia germana la cererea Spaniei, Puigdemont a fost eliberat pe 6 aprilie, dupa abandonarea de catre justitia germana a acuzatiei de ”rebeliune” formulata impotriva sa, insa risca sa fie extradat catre Spania in legatura cu alta acuzatie.

Puigdemont este acuzat si de deturnare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania a invins Croatia in primul meci din Grupa B a Campionatului European de fotbal - EURO 2024 din Germania

21:10, 15.06.2024 - Echipa de fotbal a Spaniei a invins echipa Croatiei cu scorul de 3 0 3 0 , in aceasta seara, pe Olympiastadion din Berlin, in primul meci din Grupa B a Campionatului European de fotbal EURO 2024 din Germania.Au marcat Morata in min 29, Fabian Ruiz minutul 32 si Carvajal in min. 45 2. ...

Spania a anunțat lotul final pentru EURO 2024! Decizia luata in cazul fostului jucator de la Dinamo

15:55, 07.06.2024 - Selecționerul Luis de la Fuente (62 de ani) a anunțat lotul final al Spaniei pentru Campionatul European din Germania, care va debuta pe 14 iunie. Au ramas 26 de jucatori din cei 29 convocați inițial. ...

Presedintele argentinian Javier Milei: Premierul spaniol Pedro Sanchez este „de rasul Europei” in materie de diplomatie

14:25, 24.05.2024 - Dupa ce a declansat o criza diplomatica fara precedent intre Spania și Argentina, calificand-o, fara a o numi, pe sotia premierului iberic drept „corupta", presedintele argentinian Javier Milei a afirmat, joi, ca prim-ministrul iberic Pedro Sanchez este „de rasul Europei" in materie de diplomatie, informeaza…

Zelenski merge in vizita in Spania si se va intalni cu regele Felipe: Pe cand este planificata deplasarea

19:01, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de digi24.ro .

Zelenski va merge in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele Felipe

18:21, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Șofer roman de TIR interzis pe viața in Franța, dupa ce sta 30 de luni in inchisoare: „Un necunoscut mi-a dat 1.400 de euro sa-i duc doua mobile in Germania”

09:00, 18.04.2024 - Treizeci de luni de inchisoare e pedeapsa primita de un șofer de camion care a transportat 62 kg de canabis. Barbatul de 49 de ani, un roman cu domiciliul in Spania, a fost verificat de vameșii din Angeot și instanța a considerat ca știa ce are in camion, scrie cotidianul francez Est Republicain.Drogurile…

Separatistul catalan Carles Puigdemont din Spania s-a stabilit in sudul Frantei

06:26, 06.04.2024 - Separatistul catalan Carles Puigdemont, exilat in Belgia de peste sase ani pentru a evita justitia spaniola, s-a stabilit in sudul Frantei, au indicat surse din cadrul partidului sau, Juntos per Catalunya (Impreuna pentru Catalonia, JxCat)


Ce parere ai despre aceasta stire?