Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Chinei, discurs înfiorător în fața armatei: 'Pregătiți-vă de RĂZBOI'

Publicat:

Președintele Chinei Xi Jinping le-a cerut soldaților sa fie pregatiți pentru razboi, intr-un discurs susținut in fața armatei.

, in filmarea care a fost facuta in de Comanda, peste 7000 de chinezi au ascultat ordinele lui Jinping.

Citește și: Momente ȘOCANTE in Cisiordania: grec ortodox al Ierusalimului a fost ATACAT de creștinii palestinieni! 'TRADATOR' - FOTO

In aceasta inregistrare video se poate vedea și cat de mare și puternica este armata chineza, la acest eveniment participand peste 300 de vehicule militare.

”Iata…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul german al apararii a cerut armatei sa fie pregatita pentru un eventual razboi in 2029

08:56, 06.06.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a declarat ca este nevoie de consolidarea capacitatilor operative ale armatei germane, astfel incat aceasta sa fie pregatita pentru un eventual razboi in anul 2029, transmite agentia EFE, conform Agerpres.

Ministrul german al Apararii: „Trebuie sa fim pregatiți pentru razboi pana in 2029”

19:25, 05.06.2024 - Ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, spune ca țara sa trebuie sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in ceea ce privește un eventual razboi in Europa. El crede ca o anumita forma de serviciu militar obligatoriu ar putea deveni necesara, relateaza Deutsche Welle.

SUA pregatește „avioanele apocalipsei”, proiectate sa reziste unui razboi nuclear

10:30, 12.05.2024 - Cinci avioane comerciale Boeing 747 operate in trecut de compania aeriana Korean Air au fost cumparate de Sierra Nevada Corporation, care se ocupa de inlocuirea flotei de avioane militare de comanda și control, cunoscute ca „avioanele apocalipsei”, din dotarea forțelor aeriene americane, scrie Digi24.…

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia afirma ca a lovit sediul de comanda al gruparii Sud a armatei ucrainene

02:05, 02.05.2024 - Rusia a afirmat miercuri ca a lovit sediul de comanda al gruparii Sud a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa. "Cartierul general al comandamentului operational al gruparii Sud a Fortelor Armate ale Ucrainei a fost lovit de aviatia operationala si tactica, de fortele de rachete si artilerie",…

Șeful de Stat Major al armatei germane avertizeaza: Rusia va putea sa atace NATO in cinci ani. Trebuie sa fim pregatiți

08:16, 19.04.2024 - Rusia ar putea fi pregatita din punct de vedere militar sa atace tarile NATO in decurs de 5 pana la 8 ani, daca va alege sa faca acest lucru, dupa ce isi va reconstrui fortele afectate de impactul razboiului din Ucraina, a declarat șeful de Stat Major al armatei germane, citat de Reuters, potrivit News.ro. 

Raspunsul Israelului la atacul Iranului, dupa intrunirea cabinetului de razboi: „Suntem pregatiți pentru orice scenariu”

03:00, 15.04.2024 - Reuniunea cabinetului de razboi, care a durat cateva ore, s-a incheiat duminica seara fara o decizie privind modul in care Israelul va raspunde atacului Iranului, a declarat un oficial israelian. Cabinetul este hotarat sa raspunda, dar inca nu a decis momentul și domeniul de aplicare. Oficialul a spus…

Razboi in Ucraina, ziua 777. Ucrainenii au atacat un centru de pregatire al armatei ruse

16:30, 10.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 777. Ucrainenii au atacat un centru de pregatire al armatei ruse. Un purtator de cuvant al agenției de informații a confirmat ca a avut loc un atac, dar nu a oferit detalii.

Eșec al armatei israeliene: la șase luni de razboi, IDF retrage toate trupele din sudul Fașiei Gaza

14:46, 07.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat ca a retras toate trupele terestre din sudul Fașiei Gaza. In zona a ramas doar o brigada IDF, informeaza Mediafax. Aceasta are rolul de a controla un coridor.


Ce parere ai despre aceasta stire?