Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Braziliei şi-a anulat o vizită din cauza omologului său argentinian

Publicat:
Preşedintele Braziliei şi-a anulat o vizită din cauza omologului său argentinian

si-a anulat o vizita din cauza omologului sau argentinian, informeaza ., da Silva, si-a anulat o vizita in statul , din sudul tarii, pentru ca omologul sau argentinian se va afla acolo

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele din Kenya a anulat legea care a starnit protestele violente din țara

17:35, 26.06.2024 - Presedintele kenyan a anuntat anularea unei legi a finantelor extrem de nepopulara care prevedea aplicarea de taxe noi, ca urmare a protestelor de amploare din toata tara, informeaza BBC, potrivit Rador Radio Romania.

Tragedie fara margini: 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

14:41, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital, a declarat sambata un oficial guvernamental.

Rusia – Ucraina, ziua 839: Președintele Braziliei, pentru negocieri de pace in Ucraina, intr-o conversație cu Putin

08:30, 11.06.2024 - Presedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a reiterat, in cursul unei conversatii telefonice cu omologul sau rus, Vladimir Putin, ca este in favoarea negocierilor pentru pace in Ucraina daca acestea includ Rusia. Cu privire la subiectul Ucraina, presedintele Lula a reiterat apararea negocierilor…

Bruce Dickinson si-a anulat concertul de la Bucuresti din cauza unui virus. „Mi-am forțat vocea la ultimele cateva concerte”

10:41, 03.06.2024 - Fanii lui Bruce Dickinson, solistul vocal al cunoscutei trupe heavy metal Iron Maiden, au primit o veste proasta: concertul care urma sa aiba loc pe 3 iunie la Arenele Romane din Bucuresti a fost anulat.

Meci din Cupa CAF, anulat din cauza unei harti imprimate pe tricourile oaspetilor

12:35, 22.04.2024 - Meciul dintre echipa algeriana USM Alger si formatia marocana Renaissance Berkane, programat duminica in semifinalele Cupei Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), nu s-a putut juca din cauza unei dispute legate de tricourile echipei vizitatoare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Pana și cerul pare sa-i fie potrivnic lui Trump: un miting programat in Carolina de Nord a fost anulat din cauza vremii nefavorabile

06:45, 21.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump si-a anulat, sambata, un miting in Carolina de Nord, primul sau eveniment major de campanie de la inceputul procesului sau penal din New York, din cauza vremii nefavorabile, informeaza news.ro.

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a cerut cetațenilor sa evite calatoriile in Israel din cauza escaladarii tensiunilor din regiune

17:10, 15.04.2024 - Ministerul de Externe al Republicii Moldova a cerut cetațenilor țarii sa se abțina de la calatorii in Israel din cauza amenințarilor la adresa securitații in legatura cu escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, informeaza Rador Radio Romania.

Lipsa acuta de apa potabila afecteaza capitala Columbiei din cauza fenomenului El Nino

03:35, 12.04.2024 - Capitala Columbiei, Bogota, si imprejurimile au inceput sa rationalizeze apa potabila, dupa ce fenomenul meteorologic El Nino a lasat rezervoarele si lacurile aproape goale, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?