Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Viorica Dăncilă, MESAJ pentru români, de la Catedrala Mântuirii Neamului: Această mândrie nu este a mea

Publicat:

Realizarea este realizarea romanilor si a Romaniei, a afirmat, duminica, , ea precizand ca ne putem mandri cu acest proiect pe care trebuie sa-l poarte in suflet toti cetatenii acestei tari.

"Este un eveniment national - , , in an centenar", a declarat premierul Dancila, la plecarea de la slujba de sfintire a , potrivit Agerpres.

Totodata, intrebata ce inseamna realizarea acestui proiect, premierul a raspuns: "Realizarea romanilor si a Romaniei, un proiect, un…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic la hala unui producator de tamplarie PVC. Autoritațile au emis mesaj Ro-Alert

11:50, 12.05.2024 - Pompierii intervin la incendiul produs, duminica, la o hala a unui operator economic cu profil de producție tamplarie din PVC, pe raza orașului Salcea, din județul Suceava. Autoritațile au emis avertisment Ro-Alert pentru alertarea populației.

Gheorghe Flutur mesaj de Ziua Europei de la baza statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare din Suceava: „Tuturor ni se va schimba viața cu noile autostrazi care se construiesc in județ”

18:50, 09.05.2024 - Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis antreprenorilor din județ ca autostrazile care se vor construi in județ „ne vor schimba viața complet”. Gheorghe Flutur a organizat astazi, de Ziua Europei, o intalnire cu tinerii in cadrul proiectului pe care l-a…

Ion Iliescu, mesaj rar in spațiul public: 'Le mulțumesc pentru contribuția la construcția democrației romanești'

14:05, 07.05.2024 - Fostul președinte Ion Iliescu a transmis, marți, un mesaj cu ocazia zilei Serviciului de Protecție și Paza: „De 34 de ani, unul dintre pilonii democrației romanești asigura normalitatea societații civile”, noteaza Mediafax.„Prin Decretul-Lege nr.

Artistul Mihai Margineanu, mesaj pentru parinți: „Bai, voi știți ce fac copiii voștri in Vama Veche?”

08:30, 04.05.2024 - Prezent pe litoral pentru un concert, dar și pentru a-și insoți copiii adolescenți, care și-au dorit sa-și petreaca mini-vacanța pe litoral, Mihai Margineanu s-a declarat șocat de ce a vazut in Vama Veche

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Social-democratul Ion Coman vrea sa inființeze la Cislau un centru medical modern

15:15, 10.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria comunei Cislau, Ion Coman, anunța demararea procesului de strangere de semnaturi pentru realizarea unui proiect extrem de necesar comunitații. Este vorba despre inființarea Centrului Medical Cislau, care ar urma sa raspunda nevoilor a mii de locuitori din zona. Primul pas…

Cosmin Raț, candidat POL la Primaria Campina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializa”

11:11, 02.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina, iar incepand de astazi va raspunde de-a lungul unei serii de articole la o serie de provocari.


Ce parere ai despre aceasta stire?