Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul polonez: COVID-19 a devenit o boală "ca oricare alta"

Publicat:

Premierul polonez a afirmat joi ca polonezii nu trebuie sa se teama sa voteze in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din 12 iulie, intrucat COVID-19 a devenit o boala ''ca oricare alta''.

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu COVID: De ce unele persoane nu fac boala

16:05, 05.07.2024 - Oamenii de știința au facut un studiu pe adulți sanatoși fara antecedente de boala Covid și nevaccinați carora li s-a administrat o doza de virus pentru a afla de ce unii oameni par sa scape de infecție.

Legendarul star rock Jon Bon Jovi face noi dezvaluiri despre boala care l-a impiedicat sa cante: „A fost oribil”

16:26, 06.06.2024 - Jon Bon Jovi a aflat acum 10 ani ca sufera de o boala care ii atrofiaza corzile vocale, iar mai apoi s-a confruntat cu o criza lunga cauzata de infecția cu Covid-19. Marele artist face acum noi dezvaluri despre boala care l-a impiedicat din a performa și spune ca „A fost oribil”. 

Fostul premier polonez risca sa fie pus sub acuzare din cauza tentativei de „vot prin poșta”

18:25, 23.05.2024 - O comisie parlamentara din Polonia va sesiza procurorilor ca rolul fostului prim-ministru Mateusz Morawiecki intr-o tentativa eșuata de a organiza alegeri prin poșta in timpul pandemiei de Covid-19 ar putea constitui o infracțiune, informeaza hotnews.ro .

OMS recunoaște detaliul omis, care a dus la infectari masive cu COVID 19: Cum s-a raspandit, de fapt, boala

15:40, 19.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oameni de știința au spus ca a costat vieți. Organizația…

Pentru a evita confuziile de la inceputul pandemiei, OMS definește clar boala transmisa prin aer

17:25, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și aproape 500 de experți au cazut de acord pentru prima data asupra a ceea ce inseamna ca o boala sa se raspandeasca prin aer, in incercarea de a evita confuzia de la inceputul pandemiei de Covid-19, despre care unii oame

O noua serie de modificari la ,,taxa pe boala”. Cine va fi exclus de la plata impozitului pentru concediile medicale

13:55, 12.04.2024 - Guvernul modifica pentru a treia oara „taxa pe boala”. Astfel, in urma unei ședințe de urgența care a avut loc joi, a fost adoptata o ordonanța de urgenta care aduce clarificari privind categoriile de concedii medicale pentru care nu va fi perceputa contributia la sanatate (CASS).Acum 4 luni, …

Guvernul s-a razgandit din nou! Cine platește, de fapt, taxa pe boala

21:10, 11.04.2024 - Marcel Ciolacu a anunțat ca legea concediilor medicale a fost analizata din nou, pentru a 3-a oara, și a vorbit despre forma finala. Premierul a spus cine trebuie sa plateasca așa-zisa taxa pe boala. Guvernul s-a razgandit din nou, dupa cum a recunoscut chiar premierul Marcel Ciolacu, care a vorbit…

Pacienții cu „boli obișnuite” vor plati impozitul de 10% pe concediile medicale. „Taxa pe boala”, eliminata doar pentru pacienții cu afecțiuni grave.

18:35, 09.04.2024 - Impozitul pe concediile medicale a fost eliminat pentru pacienții cu boli grave. In schimb, potrivit ordonanței adoptate de Guvern, pacienții cu „boli obișnuite” vor fi taxați in continuare cu 10% pe concediile medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?