Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Greciei spune că "provocările" Turciei "nu mai pot fi tolerate"

Publicat:

Premierul grec a declarat, joi, ca "provocarile Turciei", cu care tara sa este in conflict pentru delimitarea zonelor de explorare a hidrocarburilor in Mediterana, "nu mai pot fi tolerate", relateaza AFP si CNA, citate de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grecia vrea sa introduca niște restricții in privința vaselor de croaziera

19:51, 14.06.2024 - Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, spune ca a venit timpul sa fie introduse restrictii cu privire la numarul navelor de croaziera care viziteaza cele mai populare insule, aceasta fiind prima masura a Executivului de la Atena pentru a contracara efectele “supraturismului”. “Cred ca o vom face anul…

Accesul turiștilor in cele mai populare insule grecești ar putea fi restricționat. Anunțul premierului elen

15:55, 14.06.2024 - Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, spune ca a venit timpul sa fie introduse restrictii cu privire la numarul navelor de croaziera care viziteaza cele mai populare insule, aceasta fiind prima masura a Executivului de la Atena pentru a contracara efectele „supraturismului”.

Premierul Greciei, pregatit sa restrictioneze accesul turiștilor in cele mai populare insule

12:55, 14.06.2024 - Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, spune ca a venit timpul sa fie introduse restrictii cu privire la numarul navelor de croaziera care viziteaza cele mai populare insule, aceasta fiind prima masura a Executivului de la Atena pentru a contracara efectele „supraturismului”.

Premierul Greciei cere Comisiei Europene sa intre la rupere peste marile lanțuri de magazine: Prețurile au luat-o razna!

14:26, 20.05.2024 - Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a cerut, intr-o scrisoare adresata presedintei Comisiei Europene, "mai multa transparenta" cu privire la piata unica in fata cresterii preturilor, "una dintre prioritati" pentru europeni pe 9 iunie, potrivit lui, informeaza AFP.

Reuniunea de la Ankara: „Turcia și Grecia nu au probleme de nerezolvat”

09:26, 14.05.2024 - Ințelegerea reciproca intre Turcia și Grecia in lupta impotriva terorismului este in creștere, a declarat președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, in cadrul unei conferințe de presa comune dupa discuțiile cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis, la Ankara. El a spus, citat de Anadolu, ca ambele țari…

Erdogan confirma transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul in moschee, in ciuda solicitarilor Greciei: „O provocare din partea Ankare”

21:16, 13.05.2024 - Recep Tayyip Erdogan a confirmat, luni, transformarea in moschee a bisericii ortodoxe Sfantul Mantuitor din Chora de la Istanbul, in ciuda solicitarilor Greciei, informeaza AFP, citata de Agerpres.„Moscheea Kariye (dupa numele sau turc) in noua sa identitate ramane deschisa tuturor", a declarat preeședinteele…

Raspunsul Greciei la posibilitatea de a furniza Ucrainei sisteme de aparare antiaeriana

14:41, 26.04.2024 - Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a exclus posibilitatea de a furniza Ucrainei sisteme de aparare antiaeriana. Potrivit lui Mitsotakis, Grecia nu va transfera Ucrainei nici sisteme Patriot și nici sistemele sovietice S-300. {{743800}}"Grecia nu va trimite S-300 sau Patriot in Ucraina. Am fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?