Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, şi-a anunţat demisia. Vor fi organizate alegeri anticipate

Publicat:

Premierul grec si-a anuntat demisia joi seara. Potrivit analistilor, prin acest gest - anticipat inca de acum cateva saptamani - Tsipras doreste de fapt sa si capitalizeze sustinerea importanta de care se bucura in randul grecilor.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Renato Usatii: Urmatorul Președinte al Republicii Moldova este obligat sa reintegreze țara

16:35, 01.07.2024 - Primele lucruri pe care le va face Renato Usatii in calitate de președinte al țarii este sa dizolve Parlamentul, sa organizeze alegeri legislative anticipate și sa reintegreze Republica Moldova. Despre aceasta președintele Partidului Nostru a vorbit in cadrul unui interviu pentru emisiunea “Radar Politic”…

Haos politic in Azerbaidjan: Președintele a dizolvat Parlamentul și a convocat alegeri anticipate

19:45, 28.06.2024 - Presedintele azer Ilham Aliev a decretat vineri alegeri legislative anticipate in septembrie, o masura menita sa evite ca votul sa coincida cu organizarea COP29 in aceasta tara din Caucaz, informeaza AFP, transmite Agerpres.

Peste o suta de mii de manifestanți au protestat impotriva lui Netanyahu și cer alegeri anticipate VIDEO

09:35, 23.06.2024 - Mai mult de o suta de mii de manifestanți au ieșit in strada sambata la Tel Aviv, fluturand drapele israeliene și scandand sloganuri impotriva guvernului condus de premierul Benjamin Netanyahu. Protestatarii au cerut alegeri anticipate și eliberarea ostaticilor deținuți in Fașia Gaza, conform AFP.

Bloomberg: Manevra lui Macron de a convoca alegeri anticipate sperie investitorii in economia Franței

13:45, 11.06.2024 - Nora Baldovin (www.b1tv.ro) Manevra președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a convoca alegeri parlamentare anticipate pentru a bloca drumul spre putere al politicianului de extrema-dreapta Marine Le Pen a bulversat investitorii, generand noi semne de intrebare referitoare la finanțele publice și…

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Surpriza! Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate pentru luna iulie / Keir Starmer, pregatit sa preia puterea (surse)

19:10, 22.05.2024 - Rishi Sunak va convoca alegeri anticipate surpriza pentru luna iulie, au declarat surse importante pentru The Guardian, o competiție in care Keir Starmer va incerca sa preia puterea pentru Partidul Laburist dupa 14 ani de guvernare condusa de conservatori.

SCANDAL din nou pe strazile Israelului. Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate (VIDEO)

09:00, 07.04.2024 - Au fost din nou revolte pe strazile Israelului, sambata noapte. Protestatarii din Tel Aviv, Cezareea si Haifa i-au cerut demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate. Manifestantii au cerut, de asemenea, eliberarea tuturor ostaticilor israelieni detinuti in Gaza inainte de…

VIDEO Manifestatii antiguvernamentale in Israel: Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate

23:35, 06.04.2024 - Protestatarii au iesit din nou, sambata, pe strazile din Tel Aviv, Cezareea si Haifa, cerand demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate, relateaza CNN, informeaza NEWS.RO.


Ce parere ai despre aceasta stire?