Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul britanic Rishi Sunak mizează pe încoronarea regelui Charles al III-lea pentru a uni ţara lovită de criză

Publicat:

Prim-ministrul britanic a aparat sambata in mesajul de deciziile bugetare „dificile, dar corecte” luate in fata cresterii preturilor si a spus ca mizeaza pe incoronarea lui Charles al III-lea pentru a-i uni pe britanici in 2023.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regina Camilla, despre starea de sanatate a regelui Charles, bolnav de cancer: „Se descurca bine”

15:45, 09.06.2024 - Regina Camilla a vorbit despre starea de sanatate a regelui Charles. Regina a participat la o recepție alaturi de autori, actori și iubitori de literatura, in cadrul Festivalului literar "Queen's Reading Room" de la Palatul Hampton Court.

Bancnotelele cu efigia regelui Charles al III-lea intra in circulatie

10:10, 05.06.2024 - Bancnotele cu efigia regelui Charles al III-lea isi vor face aparitia miercuri in portofelele britanicilor, inlocuindu-le treptat pe cele cu chipul mamei sale, Elisabeta a II-a, informeaza AFP, potrivit Agepres.

Premierul britanic Rishi Sunak promite sa introduca plafoane pentru a limita imigratia, daca va fi reales

09:55, 04.06.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a promis luni sa introduca un plafon legal pentru a limita nivelul imigratiei daca va fi reales la alegerile parlamentare de la inceputul lunii iulie, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

(VIDEO) Avionul din cel de-Al Doilea Razboi Mondial prabusit

09:51, 26.05.2024 - Tragedie aviatica. Un pilot al fortelor aeriene britanice (RAF) a murit sambata in prabusirea unui Spitfire, un avion de lupta care a participat la Batalia Angliei in 1940, au anuntat autoritatile, transmite AFP. Avionul din cel de-Al Doilea Razboi Mondial zbura in apropierea bazei aeriene din Coningsby,…

Rishi Sunak convoaca alegeri in Marea Britanie pentru 4 iulie

19:51, 22.05.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a convocat miercuri alegeri naționale, stabilind data de 4 iulie ca data a scrutinului. Analizele facute arata ca Partidul Laburist, aflat in opoziție, va caștiga in fața conservatorilor lui Sunak dupa 14 ani.

Lumea n-a mai fost atat de aproape de un razboi nuclear de la criza rachetelor din Cuba, avertizeaza premierul britanic

17:21, 13.05.2024 - Intr-un discurs menit sa-și convinga alegatorii, dupa ce conservatorii au primit o uriașa lovitura la alegerile locale, premierul britanic Rishi Sunak a prezentat un plan pentru urmatorii trei ani, relateaza The Independent.

Rishi Sunak iși dorește ca Benjamin Netanyahu sa aiba „ sange rece” dupa atacul Iranului de sambata

01:05, 17.04.2024 - Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marti pe omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, sa dea dovada de “sange-rece” dupa atacul Iranului impotriva Israelului din weekend, subliniind ca o escaladare “nu este in interesul nimanui”, potrivit Downing Street, noteaza AFP, preluat de agerpres.ro.…

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.


Ce parere ai despre aceasta stire?