Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premiera celui de-al zecelea sezon "Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara

Publicat:

Prima editie a celui de-al zecelea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea care i-a desemnat castigatori pe si , cu doua transformari in si Pink, a adunat in fata micilor ecrane 1.415.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.47.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lia – Sotia sotului meu, lider detasat de audienta cu finalul celui de-al treilea sezon al povestii

13:35, 24.05.2024 - Ultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Sotia sotului meu, difuzate aseara la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, impunandu-se ca lider detasat de audienta, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Te cunosc de undeva, 18 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment spectaculos. Au facut show pe ritmuri latino: „M-ați cucerit”

22:56, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au facut spectacol pe scena de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit provocarea de a se transforma in Jennifer Lopez și Marc Anthony. Au impresionat juriul cu momentul lor.

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Alexia și Dima, duet pasional in pielea lui Jennifer Lopez și Marc Anthony

22:06, 18.05.2024 - Alexia Țalavutis și Dima Trofim au luat cu asalat scena cu transformarea in Jennifer Lopez și Marc Anthony in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cum a aratat „sarutul” de la final.

Penultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Sotia sotului meu, in topul preferintelor publicului comercial feminin. Serialul, lider de audienta, peste Survivor

14:16, 17.05.2024 - O singura saptamana ii mai desparte pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele ȋncarcate de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. Serialul ce poarta s

Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta cu noile episoade ale celui de-al treilea sezon al povestii

14:15, 10.05.2024 - Doar doua saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta

16:45, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și

Aseara, la Antena 1, cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva! a fost lider de audienta

09:30, 05.05.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a douasprezecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo și Liviu Teodorescu, cu o super transfomare ȋn Katy…

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.


Ce parere ai despre aceasta stire?