Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pregătirile pentru al cincilea test nuclear nord-coreean sunt în faza finală (presa sud-coreeană)

Publicat:

Intensificarea activitații pe situl folosit de Coreea de Nord pentru testele nucleare indica o posibila intrare in faza finala a pregatirilor pentru un experiment nuclear, al cincilea care ar urma sa fie desfașurat de armata nord-coreeana, scrie duminica presa din Coreea de Sud, rezumata de AFP.

Frecvența deplasarilor de vehicule, personal și echipamente pe situl de la Punggye-ri s-a dublat sau chiar triplat din luna martie, relateaza agenția sud-coreeana de presa Yonhap, care citeaza surse guvernamentale.

Regimul de la Phenian pregatește pentru începutul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi imagini cu Putin, Kim, doi caței, un cal și o limuzina „Ce draguți sunt, pacat ca or sa ne arunce in aer pe toți”

13:10, 21.06.2024 - Presa de la Phenian a publicat imagini inedite din timpul intalnirilor pe care Vladimir Putin le-a avut cu dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un. Imaginile ii prezinta pe Putin și pe Kim plimbandu-se intr-o limuzina ruseasca Aurus, cu cei doi conducand alternativ mașina. Kim Jong Un i-a mai facut cadou…

Promisiunea lui Putin. Presa nord-coreeana dezvaluie o scrisoare a acestuia inainte de vizita la Phenian

09:55, 18.06.2024 - Vladimir Putin a promis sa construiasca cu Coreea de Nord sisteme comerciale si de securitate care sa nu fie controlate de Occident si a promis sprijinul sau neclintit intr-o scrisoare publicata marti de presa de stat nord-coreeana inaintea vizitei sale planificate in aceasta tara.

Coreea de Nord se pregatește de razboi: Mega construcția care il da de gol pe liderul de la Phenian

10:10, 16.06.2024 - Armata nord-coreeana a construit drumuri si ziduri in interiorul Zonei Demilitarizate (DMZ) care separa cele doua Coree, a informat sambata agentia de presa sud-coreeana Yonhap, relateaza AFP.

Phenianul construieste drumuri si ziduri in Zona Demilitarizata care separa cele doua Corei (Yonhap)

13:21, 15.06.2024 - Armata nord-coreeana a construit drumuri si ziduri in interiorul Zonei Demilitarizate (DMZ) care separa cele doua Corei, a informat sambata agentia de presa sud-coreeana Yonhap, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.

Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la varsta de 96 de ani. Cu cine l-a comparat presa de la Seul

14:15, 08.05.2024 - Kim Ki Nam a murit din cauza varstei inaintate și a unei „insuficiențe multiple a organelor” pentru care primea tratament din 2022, a precizat KCNA, agenția oficiala de știri de la Phenian, relateaza HotNews.ro.Potrivit sursei citate, inmormantarea a avut loc miercuri dimineața devreme. Kim Jong Un…

Judetul Constanta: O firma sud-coreeana se aliaza cu Candu Energy pentru modernizarea reactorului 1 de la Cernavoda

13:55, 06.05.2024 - Compania Korea Hydro amp; Nuclear Power KHNP , o firma controlata de statul sud coreean, a anuntat luni ca a semnat un acord cu grupul canadian Candu Energy Inc. pentru a accelera pregatirile in vederea depunerii unei oferte la licitatia care va fi organizata pentru modernizarea reactorului 1 de la…

Coreea de Nord a testat o noua racheta hipersonica cu raza lunga de acțiune

17:40, 04.04.2024 - Regimul comunist de la Phenian anunța ca statul nord-coreean a testat cu succes un nou model de racheta hipersonica, avand raza medie și lunga de acțiune. Noua arma, denumita Hwasong-16B, ar fi o racheta cu combustibil solid, care ar putea fi lansata mai repede decat cele cu combustibil lichid. Anunțul…


Ce parere ai despre aceasta stire?