Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Precizări privind Protocolul Concordia

Publicat:

(MOFR) va solicita sa faceți o rectificare la știrea prezentata pe postul dumneavoastra in cadrul emisiunii ”Știrile dimineții - eveniment” din data de 1 Martie  2012, precum și pe site-ul http://www.b1.ro: ” Parteneriat istoric in masoneria romana: Un ordin masculin a semnat un protocol de colaborare cu unul feminin” , in sensul publicarii urmatorului mesaj:

”Concordia” a fost semnat de catre – MOFR – condus de M:.M:. Graziela BARLA cu Marea Loja Naționala a Romaniei…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce prevede Tratatul de parteneriat strategic dintre Rusia și Coreea de Nord 

18:35, 19.06.2024 - Liderii Rusiei și Coreei de Nord, Vladimir Putin și Kim Jong-un, au semnat un Tratat de parteneriat strategic vast. Potrivit lui Vladimir Putin, dupa discuțiile cu Kim Jong-un la Pyongyang, Tratatul de parteneriat semnat astazi prevede, printre altele, asistența reciproca in caz de agresiune impotriva…

Culisele intalnirii dintre Putin și Kim Jong Un. Cei doi dictatori au semnat un parteneriat „cu adevarat revolutionar”

14:50, 19.06.2024 - Coreea de Nord si Rusia au semnat miercuri un „parteneriat strategic global” care prevede asistenta reciproca in caz de „agresiune”, a anuntat presedintele rus Vladimir Putin in timpul vizitei de stat pe care o face la Phenian. El a fost primit cu mare fast de Kim Jong Un, de la care a obținut sprijin…

Putin si Kim au semnat un acord de parteneriat strategic

12:36, 19.06.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, si liderul nord-coreean, Kim Jong Un, au semnat miercuri, la Phenian, un acord de parteneriat strategic, relateaza agentiile de presa ruse, conform France Presse.

Revolut și Meridian Taxi au semnat un parteneriat pentru a crește flexibilitatea financiara a companiei care ofera servicii de mobilitate urbana

14:56, 29.05.2024 -  Revolut Business și Meridian Taxi au incheiat un parteneriat care va contribui la creșterea flexibilitații financiare a furnizorului de servicii de mobilitate urbana in capitala. Meridian Taxi este prima companie din aceasta industrie care incheie un acord cu Revolut Business pentru a-și echipa flota…

Coldea și Dumbrava au facut primele precizari dupa ce au semnat controlul judiciar: Ar insemna sa influențez martori

15:30, 27.05.2024 - Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbrava au facut primele declarații dupa ce au fost sa semneze controlul judiciar, in dosarul in care sunt cercetați pentru trafic de influența și spalare de bani.

Moldova a semnat un acord de securitate și aparare cu Uniunea Europeana

17:06, 21.05.2024 - Premierul moldovean Dorin Recean și inaltul diplomat al Uniunii Europene, Josep Borrell, au semnat astazi un Parteneriat de securitate și aparare, a declarat Borrell pe rețeaua de socializare X.

Republica Moldova scrie istorie: Este prima țara care a semnat un parteneriat de Securitate și Aparare cu UE

16:35, 21.05.2024 - Republica Moldova a semnat un parteneriat de securitate și aparare cu Uniunea Europeana, fiind prima țara care incheie un astfel de acord cu blocul comunitar, a declarat marți șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, scrie Reuters.

Finlanda a semnat cu Ucraina un parteneriat de securitate pe zece ani: „E dovada angajamentului nostru pe termen lung”

15:36, 03.04.2024 - Presedintele Finlandei, Alexander Stubb, si omologul ucrainean, Volodimir Zelenski, au semnat, miercuri, la Kiev, un acord privind cooperarea in domeniul securitatii si sprijinul pe termen lung intre Finlanda si Ucraina, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?