Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitură cu cacao și cremă de nuci. Desertul perfect pentru Crăciun

Publicat:

Ești in cautare de idei pentru deserturile de Craciun? Noi iți propunem prajitura cu cacao și crema de nuci, o rețeta care nu iți va rapi mai mult de 60 de minute din timpul dedicat specialitaților culinare.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Desertul perfect pentru acest sezon

10:20, 14.05.2024 - Cireșele sunt fructele sezonului, iar din acest motiv ți-am pregatit o rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi cu acest preparat delicios. Este un desert care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Rețeta de tarta cu smochine. Desertul perfect cu care sa-ți surprinzi invitații

23:01, 06.05.2024 - Dulciurile sunt iubite de toata lumea, mai ales daca sunt pregatite in casa cu multa dragoste și dedicare. Tarta cu smochine se gatește simplu și nu are nevoie de multa dedicare, iar rezultatul final va fi unul foarte gustos și vei reuși sa-i impresionezi pe cei din jur.

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de prajitura cu pere și migdale. Desertul perfect in perioada postului

09:40, 17.04.2024 - Deserturile sunt perfecte și mulți romani le iubesc. Daca vrei sa incanți papilele gustative ale oricui, un preparat dulce va fi mereu bine primit, mai ales daca este delicios. In perioada de post nu trebuie sa renunți la prajituri, astfel ca rețeta cu pere și migdale vine in ajutorul tau.

Prajitura cu prune și nuci. Desertul de post pe care sa-l prepari in aceasta perioada

02:06, 17.04.2024 - Postul Paștelui este o provocare pentru mulți romani. Pentru a te bucura de un desert delicios, fara sa consumi alimente ce provin de la animale, prajitura de mai jos este ideal și indeplinește toate criteriile cerute. Se prepara simplu și este ideala pentru toata familia.

Desertul special al marilor cofetari

09:45, 08.04.2024 - Incercați brownies cu budinca de banane. Este un desert special, o reinterpretare reușita cu banane, din care  obținem o prajitura cu o textura mai untoasa, extrem de apreciata de marii cofetari. Amestecul de banane creeaza echilibrul perfect al aromelor, fara acea aroma artificiala de banana,  potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?