Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăbușire în clasamentul WTA pentru Simona Halep

Publicat:

a fost audiata la finalul lunii iunie in cazul de dopaj in care este implicata, dar verdictul tribunalului intarzie sa apara. Suspendata dupa ce a fost depistata pozitiv cu Roxadustat, fosta lidera mondiala va inregistra o coborare de peste 500 de poziții in clasamentul WTA.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jucatoarea care a intrat in TOP 10 WTA - Locurile ocupate de romance in clasamentul mondial

14:51, 27.05.2024 - Danielle Collins a demonstrat ca este una dintre cele mai in forma jucatoare și la Strasbourg (a ajuns pana in finala), iar americanca a urcat pe locul 10 in clasamentul publicat luni de WTA. ​Romania are trei sportive in TOP 100 mondial, iar Simona Halep a inregistrat un salt de trei locuri.

Simona Halep face dezvaluiri incredibile despre fericirea de a fi suspendata pentru dopaj: Mi-a placut!

01:05, 16.05.2024 - Simona Halep a declarat, intr-un interviu pentru Tennis Channel, acordat lui Jon Wertheim, ca acum considera ca are la activ trei trofee majore si ca nu are resentimente fata de Patrick Mouratoglou. “Acum vad altfel lucrurile”, spune fostul lider WTA dupa experienta perioadei de suspendare.

SORANA CIRSTEA, LOCUL 32 IN CLASAMENTUL WTA

06:45, 09.05.2024 - WTA a actualizat clasamentul mondial al jucatoarelor de tenis, iar Simona Halep a primit surprinzatoarea veste ca a urcat pe un loc superior, in ciuda faptului ca nu a mai jucat un meci din data de 19 martie 2024. Atunci, constanțeanca a fost invinsa in runda inaugurala de la Miami Open, scor 6-1, 4-6,…

Clasamentul WTA actualizat. Cate jucatoare are Romania in top 100 + Ce loc ocupa Simona Halep

20:25, 06.05.2024 - Poloneza Iga Swiatek continua sa conduca detașat in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis dat publicitații luni de WTA, in care Romania are trei reprezentante in prima suta. Chiar daca nu a jucat, Simona Halep a urcat o poziție in clasament. Romania are in continuare trei reprezentante…

Simona Halep a dezvaluit cum s-a simțit in momentul in care a aflat despre testul pozitiv la roxadustat

20:16, 03.05.2024 - Revenita pe teren dupa un an și șapte luni in care a fost suspendata pentru dopaj, Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru Tennis Channel, despre momentul in care a fost depistata pozitiv cu roxadustat.

Clasamentul WTA: Salt important pentru Gabriela Ruse - Coborare pentru Sorana Cirstea și Simona Halep

09:05, 22.04.2024 - ​Gabriela Ruse a fost cea mai activa jucatoare a Romaniei in circuitul WTA, reușind sa ajunga pana in sferturile turneului de la Rouen. Aceasta performanța i-a adus un salt important in ierarhia mondiala.

GSP: Ion Țiriac și la ce mai poate spera Simona Halep: „Aș vrea sa greșesc complet, dar vine un alt animal din spate. Este ceva ce n-ai mai vazut!"

10:50, 07.04.2024 - Fostul jucator de tenis Ion Țiriac (84 de ani) e de parerere ca Simona Halep nu trebuia sa fie suspendata chiar daca a fost depistata pozitiv! Omul de afaceri a declarat la „Prietenii lui Ovidiu” ca sportiva trebuia suspendata abia dupa ce s-ar fi luat o decizie finala in cazul de dopaj.

Ion Țiriac, mesaj pentru Simona Halep: „Grand Slam? Mi-e greu sa cred! Vine tineretul din spate care este alt animal”

14:20, 06.04.2024 - Fostul jucator de tenis Ion Țiriac (84 de ani) e de parerere ca Simona Halep nu trebuia sa fie suspendata chiar daca a fost depistata pozitiv! Omul de afaceri a declarat la „Prietenii lui Ovidiu” ca sportiva trebuia suspendata abia dupa o decizie finala in cazul de dopaj. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”…


Ce parere ai despre aceasta stire?