Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea unei femei de succes din industria muzicală

Publicat:

are 29 de ani și este o femeie de succes ce a devenit renumita in intreaga lume. Numele sau nu spune prea multe deoarece tanara și-a facut un renume in industria muzicala sub denumirea de Inna. In urma cu 8 ani a inceput un proiect care a reușit sa o propulseze in cele mai importante topuri muzicale internaționale. De atunci, tanara se imparte intre concerte, turne și familie, a declarat intr-un interviu pentru Capital.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Industria muzicala inițiaza o acțiune in justiție impotriva serviciilor AI de generare a melodiilor

07:35, 26.06.2024 - Marile case de discuri au demarat luni o acțiune in justiție impotriva a doua start-up-uri de inteligența artificiala (AI) in domeniul muzical, pe care le acuza ca au folosit piese protejate prin drepturi de autor pentru a-și dezvolta tehnologiile, adaugandu-se la o serie de plangeri similare depuse…

Femeile la inceput de cariera in industria muzicala se pot inscrie de acum la ediția a 4-a Women in Music Mentorship Program

20:11, 25.06.2024 - Women in Music Mentorship Program este primul program de mentorat dedicat tuturor femeilor din industria muzicala din Romania, și in toamna are loc cea de-a 4-a ediție a sa. Inscrierile sunt deschise celor interesate pana pe 11 august 2024 pe https://www.

Moartea lui Florin Decuseara a indoliat industria muzicala romaneasca. Ce mesaje de adio au transmis Emilia Ghinescu și Adriana Bahmuțeanu: „Ma doare sufletul”

13:36, 22.06.2024 - Florin Decuseara s-a stins din viața in urma cu cateva ore, iar vestea a indoliat industria muzicala romaneasca. Mai multe vedete au transmis mesaje de adio in memoria colegului lor de breasla.

Cele mai bogate artiste din America: Averile deținute de Taylor Swift și Beyonce ating 2 miliarde de dolari

07:30, 14.06.2024 - Industria muzicala americana este cunoscuta ca un teren fertil pentru succes și bogație, iar cateva nume stralucesc in acest domeniu cu averi impresionante. Taylor Swift este una dintre cele mai bogate cantarețe din America, cu venituri semnificative atat din vanzarile de albume, cat și din turneele…

Guvernul vrea sa revigoreze industria chimica: Se poate transforma intr-o poveste de succes

17:10, 17.05.2024 - Romania detine toate ingredientele pentru a avea din industria chimica o poveste de succes si a reusi, intr-un final, sa echilibreze si balanta comerciala, a spus vinei ministrul Economiei Radu Oprea.

Ministrul Economiei: Romania are toate ingredientele pentru a transforma industria chimica intr-o poveste de succes

15:55, 17.05.2024 - Ministrul Economiei, Stefan-Radu Oprea, spune ca Romania detine toate ingredientele pentru a transforma industria chimica intr-o poveste de succes si de a reusi sa echilibreze balanta comerciala, potrivit News.ro.

Visul romanesc - Succes american. Gabriel, de la spalat vase la unul dintre cei mai importanți oameni din industria hoteliera din Chicago: „Mi-a placut sa...”

17:25, 20.04.2024 - Gabriel a plecat in urma cu mulți ani din Romania și s-a stabilit in Chicago. Despre viața din America spune ca mereu și-a dorit sa faca ceva diferit, asta pentru ca in țara a avut tangențe cu lumea sportului.

Cum avansezi rapid catre o cariera de succes in domeniul beauty? Inscrie-te acum la un curs de unghii!

16:20, 17.04.2024 - Industria beauty vine la pachet cu numeroase oportunitați de cariera, iar una dintre cele mai profitabile este aceea de stilist protezist unghii. Cerințele de pe piața sunt tot mai complexe și exigente, motiv pentru care finalizarea unui curs devine imper


Ce parere ai despre aceasta stire?