Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea tulburătoare a femeii care a trecut prin două războaie şi a vizitat un spital la 99 de ani

Publicat:

Dupa o viața de lupta cu greutați de tot felul, presarata prea puțin cu momente de bucurie, batrana mai are inca o sclipire de spirit viu in priviri și un singur regret: ca nu mai poate munci pamantul. Prima data a vizitat un spital la 99 de ani, iar secretele longevitații sale sunt simple: multa munca inca din frageda copilarie și cate un paharel de palinca in fiecare dimineața.

Curtea casei din localitatea salajeana Hida unde locuiește și fiica ei, , surprinde prin ordine și curațenie, daca te gandești ca este ingrijita de doua femei, cu varste de 101 și…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 4 ani din Corni a ajuns la spital dupa ce a inghițit o moneda

19:35, 17.06.2024 - O fetița de 4 ani din Corni a ajuns la spital dupa ce a inghițit o moneda O fetița, in varsta de 4 ani, din localitatea Corni, a ajuns la spital dupa ce a inghițit, accidental, o moneda. Mama copilei a fost cea care cerut ajutorul medicilor. La caz s-a deplasat echipajul de terapie intensiva mobila…

O fetița in varsta de 10 ani, in stare grava la spital! Mama ei a vrut sa o scape de purici și a facut dezinsecție cu o substanța periculoasa

15:01, 24.05.2024 - Tragedie intr-o familie din Caraș Severin. O fetița de doar 10 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce mama ei a folosit in locuința o substanța periculoasa pentru a scapa de purici. Micuța ar fi inceput sa se simta rau, așa ca parinții au sunat la 112.

Robert Fico isi aminteste tot ce s-a intamplat. Pellegrini da detalii dupa ce l-a vizitat pe premierul slovac in spital

15:26, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Acces Direct. Fiica Antoniei, rapita de tatal de 65 de ani! Tanara, apel disperat: „Eu am intrat in spital...” / VIDEO

17:10, 02.05.2024 - Antonia nu mai știe ce sa mai faca, dupa ce fiica ei de trei ani a fost rapita! Tanara a facut un apel disperat! Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct. Micuța ar fi fost luata de tatal de 65 de ani.

Ce spune Apararea Civila din Gaza despre cadavrele descoperite ingropate in curtea unui spital din Fasia Gaza

03:25, 22.04.2024 - Zeci de cadavre au fost descoperite ingropate in curtea unui spital din Fasia Gaza care a facut obiectul unui raid israelian, a declarat duminica Apararea Civila din Gaza, in timp ce premierul israelian a promis ca va creste presiunea asupra Hamas, informeaza AFP, citat de news.ro.

Modernizari de strazi și fluidizarea traficului prin semaforizare la Curtea de Argeș

10:36, 17.04.2024 - Lucrarile care se fac pe strada Cuza Voda din Curtea de Argeș avanseaza rapid. S-a ajuns pana la Spital cu scoaterea bordurilor, montarea unora noi și pregatirea pentru asfaltare, iar dupa Cuza Voda muncitorii vor face aceleași lucrari pe strada Ramnicu Valcea și apoi vor trece la strada Albești. Imediat…

O fetița de 2 ani din București a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital

15:35, 15.04.2024 - Caz șocant in București! O fetița in varsta de 2 ani din Capitala a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital și are fractura craniana. Ea se juca in apropierea geamului, iar la un moment dat a cazut.

„Verde” pentru construirea noului spital de boli infecțioase din Oradea. Curtea de Apel a respins contestația Precon

11:50, 12.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins, definitiv, contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa. Sentința data joi de instanța este definitiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?