Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea stewardesei crescute în orfelinate care l-a cucerit pe Călinescu şi a primit Golden Buzz: „Muzica m-a salvat“ VIDEO

Publicat:

In editia de vineri, 13 martie, a show-ului „Romanii au talent“, de la Pro TV, o stewardesa care a crescut in orfelinate a primit dupa ce a uimit membrii juriului cu vocea sa de aur.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii au cucerit Piața Romerberg din Frankfurt inainte de meciul crucial cu Slovacia

15:56, 26.06.2024 - Inaintea meciului decisiv dintre Slovacia și Romania, piața Romerberg din Frankfurt a fost invadata de suporterii romani, care și-au facut simțita prezența prin cantece și scandari de susținere pentru echipa naționala. Atmosfera a fost dominata de entuziasm și patriotism, cu mii de voci care au cantat…

Un elev roman eminent, premiat la un concurs mondial de aritmetica mentala. A primit și Golden Buzz la „Romanii au talent”

12:35, 20.05.2024 - La 10 ani, Theodor Marcu, un elev eminent din București, iubește numerele inca de cand era la gradinița și are performanțe excepționale la concursurile internaționale de aritmetica mentala, uimind lumea cu mintea sa stralucita.

(video) Moldoveanca Violeta Botezatu a cucerit scena in prima semifinala la „Romanii au talent”: „M-a durut carnea pe mine, la cat de mult mi-a placut”

14:25, 19.05.2024 - In prima semifinala a sezonului 14 „Romanii au talent”, moldoveanca Violeta Botezatu, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu, a cucerit scena cu o interpretare deosebita a piesei „Lume, soro, lume”, scrie protv.ro.

Victoria Petrenciuc a impresionat o țara intreaga. O alta lapușeanca ia 4 de DA la „Romanii au talent”

00:05, 27.04.2024 - Lapușeanca de doar 14 ani, Victoria Petrenciuc, a incantat cu pasiunea ei pentru muzica. Tanara artista a participat la Romanii au Talent, unde a obținut multe aplauze, dar și „4 de DA”, atat publicul, cat și juriul, fiind impresionați de prestația Victoriei. „Eu ma ocup cu muzica de la 5 ani și de…

(video) Ultimul buton auriu la „Romanii au talent”. Cine sunt tinerii care au primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș: „Mai aveam puțin și ne urcam pe masa”

15:05, 21.04.2024 - Corul Regal din Romania a primut ultimul buton auriu pe scena talentelor din țara vecina. Tinerii, care au a cantat pentru regi și Papa Francisc, au ridicat membrii juriului in picioare și au obținut aplauze pentru minute in șir cu un moment total diferit de ceea ce fac in general. Incantați de ceea…

„Romanii au talent” 2024. Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul: „Coroana merge la Corul Regal” | VIDEO

06:40, 20.04.2024 - Ediția a 11-a de la „Romanii au talent” a adus in fața juraților și a telespectatorilor concurenți fenomenali și gata sa iși dovedeasca abilitațile. Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul: „Coroana merge la Corul Regal”

Maia Sandu felicita ansamblul Hecenii din Singerei: „Indemn Guvernul sa gaseasca un spațiu nou și modern, ca acești copii sa poata dansa”

16:45, 07.04.2024 - Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare adresat ansamblului de dansuri populare „Hecenii” din satul Heciul Nou, raionul Singerei, care au reușit sa obțina Golden Buzz la „Romanii au talent”. „Indemn Guvernul și administrația publica locala din raionul Singerei sa gaseasca un spațiu nou,…

Ansamblul Hecenii a primit Golden Buzz de la Andra la „Romanii au talent”, sezonul 14: „Vazandu-va pe voi, folclorul nu o sa moara niciodata”

00:15, 06.04.2024 - Ansamblul Hecenii a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, sezonul 14 de la Andra. Cantareața a fost impresionata de dansul prezentat de grup pe scena, astfel ca i-a trimis direct in semifinala competiției difuzate la Pro TV. Cei 20 de membri ai Ansamblului Hecenii au dansat pe scena de la „Romanii…


Ce parere ai despre aceasta stire?