Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea sportivului care a murit la o zi după ce s-a căsătorit. Navar Herbert a avut un destin tragic

Publicat:

Destinul tragic al sportivului poate fi confundat ușor cu scenariul unui film dramatic. Din pacate, realitatea tanarului de 22 de ani a fost ca o tumoare pe creier i-a luat viața la numai o zi dupa ce s-a casatorit cu femeia pe care o iubea. Acum , soția lui a spus povestea celui care i-a fost alaturi prea puțin timp.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident halucinant in Gorj. O femeie a murit, dupa ce a fost impinsa in șanț de vecina ei. Cearta celor doua s-a terminat tragic

12:20, 21.06.2024 - Tragedie ingrozitoare in Gorj! Cearta dintre doua femei s-a terminat in mod halucinant. Una dintre ele a murit, dupa ce vecina ei a impins-o in șant. Femeia a fost reținuta, iar astazi judecatorii vor decide daca o vor lasa libera sau o vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

19 iunie: ziua in care actrița Marilyn Monroe și scriitorul Arthur Miller s-au casatorit

00:05, 19.06.2024 - La 19 iunie 1919 a murit omul politic Petre P. Carp, iar in anul 1941 s-a nascut actrița Irina Petrescu. In aceeași zi, dar in anul 2016, a murit actorul american de origine rusa Anton Yelchin.

Sfarșit tragic pentru zeci de ucraineni. Au fugit de razboi, dar au murit inecați la granița cu Ungaria și Romania

22:21, 18.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din zona frontierei.

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Destinul tragic al unicului copil al Regelui Carol I si al Reginei Elisabeta. A murit la varsta de 4 ani

14:20, 10.04.2024 - Singura fiica a Regelui Carol I si a Reginei Elisabeta a avut parte de un sfarșit prematur. Maria, Principesa de Hohenzollern, s-a stins din viața la varsta de doar 4 ani, pe 9 aprilie 1874, la Castelul Peles. Din nefericire, o boala banala a ucis-o, noteaza click.ro. Micuța Maria, alintata Itty (de…

Doliu fara margini! Fosta Regina a Frumuseții a murit subit la 35 de ani. Destinul tragic al lui Jade Leigh Hunt

12:01, 06.04.2024 - Tragedie fara margini! O fosta regina a frumuseții a murit subit la doar 35 de ani! Jade Leigh Hunt, fosta Miss Scoția 2012, s-a stins din viața fulgerator. Rudele și prietenii tinerei sunt șocați, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A murit la doar 35 de ani Jade Leigh Hunt a plecat la ceruri la […]…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?