Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea PRIMULUI apel de pe un telefon mobil. Vezi cine l-a efectuat și de unde!

Publicat:

l-a apelat la 3 aprilie 1973, de pe o strada din , pe cel mai mare rival al sau din sector, de la . "Punem pariu ca nu știi de unde te sun?", a spus Cooper, care se afla pe .

Se pare ca aparatul de pe care a sunat era un prototip 8000X care cantarea 794 de grame, avea circa 33 de centimetri inalțime impreuna cu antena și 8,9 centimetri grosime. Prețul sau echivalentul sau de astazi ar fi de circa 7.200 euro.

"Imi amintesc cum newyorkezii sofisticati ramaneau cu gura cascata vazandu-ma in timp…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expertiza pentru strada Uliului este gata. Boc spune ca locuințele nu sunt in pericol: „Punem piloni forați sa stabilizam acest deal care se prabușește”

10:00, 12.06.2024 - Dupa o luna și jumatate de la surparea terenului de pe strada Uliului, Boc anunța ca vineri va fi gata proiectarea lucrarii și ca in curand vom vedea echipele la lucru, pentru reabilitarea strazii.O porțiune din strada Uliului a suferit o prabușire dramatica chiar duminica, in ziua alegerilor, creand…

Preț record pe piața mondiala a sucurilor de portocale din cauza problemelor din Brazilia

17:15, 30.05.2024 - Prețul de referința pentru sucul de portocale concentrat inghețat, tranzacționat la Intercontinental Exchange din New York, a ajuns miercuri la 4,77 USD per livra. Prețul este aproape dublu fața de cel inregistrat in urma cu un an.

Ramnicu Valcea: Zilele Porților Deschise la o noua creșa moderna

10:25, 14.05.2024 - Premiera naționala: Primaria Ramnicu Valcea prezinta public viitoarea creșa de pe strada Morilor in cadrul evenimentului Zilele Porților Deschise! Prima dintre cele doua creșe realizate in Ramnic cu finanțare nerambursabila prin PNRR – cea de pe strada Morilor nr. 28 – este aproape gata sa-i primeasca…

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Strada surpata din Slanic Prahova s-a mai adancit cu 20 de centimetri. Reactia lui Marcel Ciolacu: „Ce vreti sa fac?”

16:45, 26.04.2024 - Situația continua sa fie dramatica in stațiunea Slanic Prahova, acolo unde o strada s-a surpat si a aparut un crater adanc de doi metri. In nici 24 de ore, strada s-a mai adancit cu 20 de centimetri. Cum a reacționat Marcel Ciolacu cand a fost intrebat despre situația din stațiunea montana? Reactia…

Prețul uriaș cu care se vinde un apartament din București. „Se vinde și strada? In Berlin e mai ieftin!”

08:45, 23.04.2024 - Prețurile proprietaților imobiliare cresc de la o zi la alta in marile orașe, iar Bucureștiul e printre cele mai scumpe. Chiar daca nu a ajuns inca la nivelul Clujului, Capitala e plina de oferte inaccesibile romanilor de rand.

Femeie reținuta de polițiști pentru ca a gasit pe strada și și-a insușit o poșeta cu bani, acte și telefoane

10:10, 21.04.2024 - O femeie in varsta de 43 de ani, din Maramureș, a fost reținuta, deoarece a gasit o poșeta cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției. Totul s-a petrecut in spatele unui bloc din zona Garii CFR Arad.

Prețul acțiunilor Tesla a scazut puternic dupa publicarea ultimelor date privind livrarile de mașini electrice

16:10, 03.04.2024 - Prețul acțiunilor Tesla a scazut cu pana la 7% in timpul sesiunii de tranzacționare de marți a bursei de la New York, rezultatul publicarii unor date privind livrarile de mașini electrice mai slabe decat estimarile analiștilor, relateaza Markets Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?