Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Posibila legatura intre teste nucleare franceze si imbolnaviri de cancer in Algeria si Polinezia

Publicat:

15 militari sunt afectati de aceasta boala

O legatura "posibila" exista intre suspensii radioactive din cursul testelor nucleare franceze in Algeria si in Polinezia si cancere cu care au fost diagnosticati militari mobilizati la baze din aceste tari, apreciaza autorul unor expertize medicale in acest sens, pentru , relateaza AFP.

Acest expert, Florent de Vathaire, a lucrat in cadrul unei anchete judiciare deschise in 2004 asupra consecintelor pentru persoane civile si militari care au asistat testele nucleare franceze efectuate de la inceputul anilor '60 in…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este raspunsul Chinei la declarația SUA privind posibila trimitere de militari in Taiwan  

18:56, 05.06.2024 - Nicio amenințare nu va aduce atingere dorinței Chinei de a-și proteja integritatea teritoriala. Astfel a raspuns reprezentantul oficial al Ministerului chinez de Externe, Mao Ning, la cuvintele președintelui american Joe Biden despre participarea armatei americane la un posibil conflict militar in Taiwan.…

Suedia este in favoarea desfașurarii de arme nucleare pe teritoriul sau

20:30, 13.05.2024 - Prim-ministrul suedez Ulf Kristersson s-a declarat luni deschis desfasurarii de arme nucleare in Suedia pe timp de razboi, intr-un moment in care criticii pledeaza pentru interzicerea lor pe teritoriul unui nou membru al NATO.

Putin a ordonat. In a doua zi de Paște, Rusia a facut anuntul care zguduie lumea

19:21, 06.05.2024 - Putin a ordonat testarea forțelor nucleare In a doua zi de Paște, luni, 6 mai 2024, Rusia a anuntat ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru utilizarea armelor nucleare. Aceste acțiuni ale Rusiei ar fi un raspuns la declaratiile Occidentului privind trimiterea de trupe…

Cați militari ruși au murit in razboiul din Ucraina. Șeful diplomației franceze: „La ce bun toate acestea?“

12:45, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze comunicate de ministrul de externe Stephane Sejourne intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Dragalin a examinat o posibila legatura dintre fostul membru CSP Andrei Roșca și ex-deputatul fugar Ilan Șor

11:05, 16.04.2024 - Soția fostului membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) Andrei Roșca a fost angajata, in perioada 2014-2021, a companiei Avia Invest SRL, afiliata fostului deputat fugar Ilan Șor. In plus, aceasta ar fi desemnat 2,8% din venitul sau catre Fundația Miron Shor, fapt care ar denota, in viziunea…

Ucraina a inceput sa construiasca doua reactoare nucleare in vestul tarii

20:35, 13.04.2024 - Ucraina a inceput sa construiasca doua noi reactoare nucleare, de fabricatie americana, la o centrala din vestul tarii, in conditiile in care infrastructura energetica ucraineana este atacata masiv de Rusia.

Posibila legatura dintre „Sindromul Havana” și serviciul secret al armatei ruse | Investigație The Insider

15:15, 01.04.2024 - O boala misterioasa care i-a afectat pe diplomații americani in ultimii ani a fost legata de o unitate de informații rusa. Personalul din intreaga lume cu „Sindromul Havana” a raportat simptome inexplicabile precum dureri de cap constante și amețeli.


Ce parere ai despre aceasta stire?