Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Porți bijuterii de aur zilnic? Comisia Europeană avertizează asupra pericolului ascuns din acest metal

Publicat:

Experții Comisiei Europene au descoperit recent ca metalul folosit in special in lipirea bijuteriilor, cadmiul, afecteaza rinichii, plamanii și ficatul. Cadmiul este inclus pe lista substanțelor cancerigene și a fost interzis de inca din anul 2011. Citește și – Atentie, metale grele in produsele cosmetice! Primii afectati sunt lucratorii, dar nu scapa nici proprietarul podoabelor. Specialistii au descoperit ca acest metal devine nociv in contact cu pielea. Acest metal se acumuleaza in corp pe parcursul vietii si poate afecta ficatul, rinichii si oasele, fiind incadrat in categoria…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce pretinde Ungaria ca a obținut pentru a nu bloca deschiderea negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

13:46, 15.06.2024 - Ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, susține ca țara sa a renunțat le vetoul asupra deschiderii negocierilor privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeana (UE) pentru ca a obținut solicitarile formulate pentru a nu bloca procesul, scrie publicația ucraineana Evropeiska Pravda.Potrivit…

Rutina cumparaturilor online, exploatata de infractorii cibernetici

23:00, 30.05.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica avertizeaza, joi, ca obisnuita de a face cumparatori online si de a interactiona cu firmele de curierat sau Posta Romana este exploatata de infractorii cibernetici. ”Frecventa crescuta a cumparaturilor online ne face sa primim adesea notificari,…

Fara trandafiri și palarii! Chinezii de la TikTok suspenda recompensele

07:50, 25.04.2024 - Reteaua de socializare chineza TikTok a venit cu un anunț trist pentru milioane de utilizatori! Chinezii au anuntat ca suspenda „voluntar” functia noii sale aplicatii TikTok Lite care recompenseaza utilizatorii pentru timpul petrecut in fata ecranului si care este acuzata de Comisia Europeana ca provoaca…

TikTok cedeaza presiunii UE și suspenda funcția prin care ofera recompense pe noua aplicație lansata in Franța și Spania

21:35, 24.04.2024 - TikTok a anunțat miercuri, 24 aprilie, ca suspenda funcția din noua sa aplicație TikTok Lite care recompenseaza utilizatorii din Europa pentru timpul petrecut pentru vizionarea de videoclipuri, dupa ce s-a confruntat cu presiuni din partea autoritaților de reglementare ingrijorate de caracteristicile…

Atenție la valoarea in vama - noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeana vin in sprijinul importatorilor

11:15, 18.04.2024 - Prețul efectiv platit sau de platit pentru marfurile de import (valoarea de tranzacție) este unul din elementele de taxare care poate genera probleme complexe atat in momentul importului de marfuri, cat și ulterior (de exemplu in cazul unor plați ulterioare importului, dar facute in legatura cu marfurile…

Atenție la capușe! Caldura le face active iar mușcaturile lor pot fi fatale

14:15, 15.04.2024 - Sezonul capușelor a inceput mult mai devreme din cauza caldurii. Primii pacienți mușcați de capușe au ajuns la camerele de garda inca de la jumatatea lunii februarie. Medicii se așteapta ca, pe fondul vremii extrem de calde, fenomenul sa ia amploare in perioada urmatoare, zonele din sudul și vestul…

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

UE subliniaza ca nu interzice centralele pe gaz dar le va elimina treptat pana in anul 2040

17:40, 07.04.2024 - Comisia Europeana anunța ca “Uniunea Europeana NU interzice frigiderele, aparatele de aer condiționat sau cazanele / sistemele de incalzire (de exemplu centrale, boilere, incalzitoare, etc.) pe baza de combustibili fosili”. Aceasta precizare a fost postata pe facebook de Reprezentanța Comisiei Europene…


Ce parere ai despre aceasta stire?