Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Porsche Cayenne primeşte amprenta agresivă Project Kahn

Publicat:

este cel mai nou model supus tratamentului de tuning al britanicilor de la . SUV-ul din Stuttgart a primit un look mai agresiv si un interior in doua culori.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de euro pentru un loc la derby-ul din sferturile EURO 2024. Cat se cere pe un bilet la Spania – Germania

20:35, 03.07.2024 - Spania – Germania, derby-ul din sferturile EURO 2024, se va desfașura pe MHP Arena din Stuttgart, iar fanii sunt dispuși sa plateasca sume uriașe pentru a fi martori la aceasta partida istorica. Interesul pentru biletele de la aceasta faza a turneului a depașit toate așteptarile, reflectand importanța…

Maghiarul Szoboszlai, suparat pe viteza de reacție a medicilor la coliziunea lui Varga

18:10, 24.06.2024 - Capitanul naționalei de fotbal a Ungariei, Dominik Szoboszlai, a criticat personalul medical pentru reacția lenta la accidentul suferit de colgul sau Barnabas Varga, dupa o busculada in careu, in timpul victoriei de duminica cu 1-0 in fața Scoției, la Stuttgart, in cadrul Euro 2024, potrivit mediafax.

JO Paris. Andy Murray, eligibil, dar nu neaparat dispus

12:00, 12.06.2024 - Tenismanul britanic Andy Murray ar putea renunta sa mai concureze pentru o a treia medalie olimpica de aur la Jocurile de la Paris, care vor debuta luna viitoare, daca nu va fi selectionat sa dispute turneul de dublu, a declarat fostul numar unu mondial la simplu, citat de Reuters. Triplu campion de…

Nicușor Dan e acuzat ca primește bani de la controversatul om de afaceri Matei Paun: Burduja cere explicații publice!

19:40, 16.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, ii cere edilului general, Nicusor Dan, sa publice lista persoanelor care au donat pentru campania sa electorala si sa clarifice legaturile cu Matei Paun."Dansul are niste lucruri de clarificat.

Polonia primește in anul 2024 primul avion F-35. Romania se pregatește sa semneze contractul cu SUA

14:45, 05.05.2024 - Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țari in anul 2024 iar Romania se pregatește sa semneze un contract similar. Primul avion de lupta F-35 destinat Poloniei, denumit AZ-01, va fi livrat acestei țari in cursul anului 2024, a anunțat, la data de 29 aprilie 2024,…

Reacția Elenei Merișoreanu dupa ce s-au facut speculații cu privire la pensia pe care o primește. Unde s-au dus cei mai mulți bani. „Ar fi culmea”

11:01, 24.04.2024 - Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite artiste de muzica populara. De-alungul timpului s-a comentat pe tema pensiei pe care o primește interpreta luna de luna, mulți considerand ca suma este mare.Pensiile artiștilor au fost adesea un subiect de discuție așa ca dupa ultimele discuții și speculații,…

Marta Kostyuk invinge a treia favorita la rand și e in finala de la Stuttgart, alaturi de Rybakina

21:20, 20.04.2024 - In a doua semifinala a zilei de sambata la Stuttgart, ucraineanca Marta Kostyuk, locul 27 mondial, a caștigat in fața campioanei in exercițiu de la Wimbledon, Marketa Vondrousova. Kostyuk este prima ucraineanca care ajunge in finala de la Stuttgart, depașind semifinala Elinei Svitolina, din 2021.

Ateneul Roman primește Marca patrimoniului european din partea Comisiei Europene

14:40, 11.04.2024 - Ateneul Roman primește, alaturi de 6 situri din Uniunea Europeana, Marca patrimoniului european din partea Comisiei Europene, pentru rolul semnificativ jucat de catre acestea in istoria și cultura Europei, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?