Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ponta: De ce protestează domnul Patapievici, că nu vreau să-l schimb?

Publicat:

"De ce protesteaza , ca nu vreau sa-l schimb?", a intrebat Ponta, zambind.

Directorul Institutului Cultural Roman din Viena a raspuns de asemenea zambind:. "Nu stiu, ma vedeti pe mine cu papion ?".

Premierul a continuat dialogul spunand ca nici el nu poarta papion, dar nici nu intelege de ce protesteaza Patapievici, deoarece acesta "ramane".

"Nici eu nu port (papion-n.r.). Domnul Patapievici ramane, nu inteleg de ce protesteaza", a incheiat Ponta discutia.

Președintele Institutului Cultural Roman, domnul Horia-Roman…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Israelul analizeaza raspunsul Hamas la propunerea de incetare a focului in Gaza

23:20, 04.07.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu iși va convoca cabinetul de securitate joi seara pentru a discuta noile poziții ale Hamas cu privire la un acord de incetare a focului in Gaza, a declarat o sursa din biroul lui Netanyahu, in timp ce luptele din encl

Viktor Orban anunta o noua alianta a partidelor de extrema dreapta in Parlamentul European

13:10, 30.06.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a anuntat duminica la Viena o alianta cu partidele populiste din Austria si Republica Ceha la nivelul UE, denumita „Patrioti pentru Europa”, pentru a forma un nou grup de extrema dreapta in Parlamentul European.

VIDEO Ciolacu, mesaj pentru bugetarii nemulțumiți: „Sunt angajați care protesteaza susținand ca muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe luna”

13:55, 23.05.2024 - Premierul a transmis un mesaj, joi, la inceputul ședinței Executivului, catre angajații de la Guvern „care protesteaza susținand ca muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe luna”. Și sunt nemulțumiți de creșterea cu 10% a salariilor. „Cred ca atat la Guvern, cat și la Parlament, putem gasi soluții…

Schimb de replici dure intre președintele Columbiei și Netanyahu. „Lansarea de bombe asupra a mii de nevinovati nu te face un erou”

15:55, 12.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu si presedintele columbian Gustavo Petro au facut din nou schimb de replici pe retelele sociale, la o saptamana dupa ce Bogota a rupt legaturile diplomatice cu Israelul din cauza razboiului impotriva Hamas in Gaza, transmite News.ro.

Schimb de focuri, in fața casei rapperului Drake din Toronto! O persoana a fost grav ranita

17:15, 07.05.2024 - Casa rapperului canadian Drake, din Toronto, a fost in centrul unui schimb de focuri de arma, care s-a soldat cu ranirea grava a unei persoane, potrivit poliției care se afla la fața locului și investigheaza.

Romania, data in judecata de Damen pentru rezilierea contractului incheiat cu statul. Ce spune premierul

08:40, 25.04.2024 - Damen a dat Romania in judecata la Curtea de la Viena, cerand rezilierea acordului de asociere incheiat in 2018, prin care statul roman a devenit actionar majoritar al Damen Shipyards Mangalia.

Mafiotii fac schimb de scaune

00:01, 15.04.2024 - Romania este un stat mafiot. Cata vreme presedintele Basescu spune ca Ponta este un premier profund corupt, iar Ponta spune despre Basescu ca este un presedinte mafiot, orice investitor intreg la cap ar ocoli Romania. Interesant este ca sunt si inves...

Sondaj al americanilor pentru Primaria Capitalei: schimb de locuri intre Piedone și Nicușor Dan/ Cirstoiu este la distanța mare

21:26, 09.04.2024 - Un sondaj online realizat de ATLAS INTELLIGENCE, la comanda Digi 24, arata faptul principalul favorit la Primaria Capitalei este actualul primar Nicușor Dan, urmat de Cristian Popescu Piedone. Majoritatea sondajelor recente il dadeau pe Cristian Popescu Piedone favorit in fața lui Nicușor Dan.


Ce parere ai despre aceasta stire?