Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia caută sprijin german pentru a aplica sancțiunile UE asupra unei secțiuni a conductei Drujba

Publicat:

Polonia cauta sprijin german pentru a aplica sancțiunile UE asupra secțiunii polono-germane a conductei de țiței Drujba, pentru a putea renunta la petrolul rusesc fara penalitati, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța - Polonia: `Cocoșul galic` cauta victoria care sa-i asigure prima poziție in grupa

13:10, 25.06.2024 - Cu 4 puncte acumulate dupa primele doua meciuri, Franța, dubla caștigatoare a competiției, va incerca, in fața unei Polonii deja eliminate, sa prinda locul 1 in grupa D, la final. Meciul se va disputa marți, 25 iunie, de la ora 19:00, la Dortmund.

Polonia anunța construirea unor fortificații „de-a lungul intregii frontiere estice”

14:16, 11.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere de est a tarii sale, in contextul unui „razboi hibrid” tot mai intens purtat de tara sa cu migratia ilegala din Belarus, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Companiile turcești cauta rute alternative catre Israel

19:21, 04.05.2024 - Companiile din Turcia cauta rute alternative pentru a-și exporta produsele in Israel, dupa ce Ankara a intrerupt comerțul cu statul evreu. Despre acest lucru a anunțat Reuters, cu referire la comentariile proprietarilor companiilor exportatoare, care au spus ca aceasta decizie „i-a luat prin surprindere”.…

Viktor Orban spune ca Ungaria iși va crește din nou cheltuielile militare pe fondul razboiului din Ucraina

12:35, 03.05.2024 - Ungaria va fi nevoita sa-si creasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din Ucraina se prelungeste, ceea ce presupune reducerea fondurilor in alte sectoare, a declarat vineri, la postul public de radio, premierul Viktor Orban, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Razboiul la scara…

‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ (VIDEO)

10:50, 25.04.2024 - Rusia amenința Polonia: ‘Vizam armele nucleare NATO, daca o sa fie instalate!’ Ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov a avertizat joi ca facilitatile nucleare ale NATO, daca vor fi instalate permanent pe teritoriul polonez, vor deveni o tinta militara pentru Rusia, transmit Xinhua si Reuters.…

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Amenzile la e-Factura, de neințeles de consultanții fiscali, dupa noile modificari. Sancțiunile se aplica doar in iunie?

09:40, 12.04.2024 - Ministerul Finanțelor a venit cu modificari in privința termenului in care nu se dau amenzi la e-Factura (OUG 30/2024), dar pare ca a generat o noua problema de interpretare a legislației, conform unui document transmis de Camera Consultanților Fiscali catre instituție.

Rusia a atacat masiv Ucraina

19:40, 11.04.2024 - Atac masiv al Rusiei asupra Ucrainei, cu peste 80 de drone și rachete. Zeci de rachete si drone rusesti au lovit joi instalatii energetice ucrainene din cinci regiuni. Atacul sporeste presiunea asupra sistemului energetic aflat si-asa in dificultate, in timp ce rezervele de aparare aeriana ale Ucrainei…


Ce parere ai despre aceasta stire?