Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politico: Fostul ministru chinez de externe a murit torturat într-un spital militar din Beijing

Publicat:

Fostul ministru chinez de externe a murit din cauza torturii sau s-ar fi sinucis intr-un spital militar din Beijing, potrivit Politico, care citeaza surse apropiate de oficiali de rang inalt din sistemul de stat chinez.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

El este barbatul care a murit in accidentul rutier din Suceva. „Bubu” avea 36 de ani și era militar / FOTO

17:40, 01.07.2024 - Gheorghe Baicuș este barbatul care și-a pierdut viața in tragicul accident rutier din Suceava. Acesta avea 36 de ani, era din Buzau și i se mai spunea și „Bubu”. Era militar, insa in timpul liber oferea servicii de tractare auto.

China atenționeaza impotriva depașirii "liniei roșii"

13:10, 25.06.2024 - Nicio țara, organizație sau persoana nu ar trebui sa creada ca poate trece linia roșie in problema Taiwanului fara sa suporte consecințele. Mao Ning, purtatorul de cuvint al Ministerului chinez de Externe, a facut aceasta declarație in cadrul unei conferințe de presa periodice la Beijing. Mao Ning a…

Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident in Botoșani

19:50, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Cinci ciobani au ajuns la spital si peste 50 de oi au murit, dupa ce animalele au fost spalate cu o substanța chimica

15:20, 15.06.2024 - Cinci barbati au acuzat probleme de sanatate si peste 50 de oi au murit, sambata, la o ferma din judetul Arges, dupa ce s-a folosit o substanta pentru spalarea animalelor. Barbatii au fost transportati la spital.

Incendiu la un adapost de animale din Sebiș. Proprietarul a ajuns la spital, iar 6 porci din gospodarie au murit

09:31, 22.05.2024 - In data de 21 mai, in jurul orei 21:30, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la... The post Incendiu la un adapost de animale din Sebiș. Proprietarul a ajuns la spital, iar 6 porci din gospodarie au murit appeared first on…

Antony Blinken, discuții de mai multe ore in spatele ușilor inchise cu ministrul chinez de externe, Wang Yi

08:40, 26.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, s-a intalnit vineri cu ministrul de externe chinez ,Wang Yi, la Beijing, pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei in Ucraina.

VIDEO Acuzații de blat la semimaratonul de la Beijing: Trei alergatori africani i-ar fi permis campionului chinez sa caștige

14:15, 15.04.2024 - Acuzații de blat la semimaratonul de la Beijing. Organizatorii investigheaza acuzațiile potrivit carora trei sportivi africani i-au permis in mod voit alergatorului vedeta al Chinei, He Jie, sa caștige cursa care a avut loc duminica.

A murit Doru Viorel Ursu. Fostul ministru de Interne avea 71 de ani

13:30, 14.04.2024 - Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, judecator militar si autor al mai multor carti, a murit la varsta de 71 de ani. Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne, judecator militar si autor al catorva carti, a murit la varsta de 71 de ani. Anunțul trist a fost facut chiar de familia fostuui politician.…


Ce parere ai despre aceasta stire?