Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţia iraniană l-a arestat pe 'Sultanul Monedelor', un bărbat care adunase aproximativ 250000 de monede de aur, totalizând două tone

Publicat:

Politia din Iran a arestat un barbat despre care spune ca stransese doua tone de monede din aur pentru a manipula piata financiara locala, scrie BBC, informeaza news.ro.

Seful politiei de la Teheran, , a declarat ca barbatul, neidentificat, s-a folosit de complici pentru a aduna in jur de 250.000 de monede in ultimele zece luni. Rahimi l-a numit „”.

Vezi și: , premierul Chinei, va efectua doua vizite oficiale in Bulgaria si Germania

Iranienii au cumparat in masa monede de aur de cand SUA au abandonat acordul nuclear in mai si au amenintat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tentativa de șantaj la adresa familiei fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher. Un fost agent de paza a fost arestat

20:16, 05.07.2024 - Poliția germana a arestat un fost agent de paza al familiei legendarului septuplu campion de Formula 1 Michael Schumacher, in cadrul unei tentative de șantaj, au anunțat vineri procurorii citați de agenția germana de presa DPA.

Un cetatean norvegian a fost arestat pentru tentativa de spionaj in favoarea Chinei

17:30, 02.07.2024 - Serviciile de securitate norvegiene au anuntat marti arestarea unui cetatean norvegian suspectat de tentativa de „spionaj agravat” in beneficiul Chinei, a informat agentia de presa norvegiana NTB, relateaza AFP si Reuters.

Tensiuni mari intre suporteri dupa meciul Romania-Belgia/ Unii au avut nevoie de ingrijiri medicale. Poliția a arestat mai mulți suporteri

13:21, 23.06.2024 - Meciul de aseara dintre Romania și Belgia a starnit adevarate tensiuni intre suporterii celor doua echipe, unii avand nevoie de ingrijiri medicale. Arena din Koln a fost umpluta ieri pana la refuz, iar mii de fani romani și belgieni au ramas in afara stadionului. Astfel, intre cele doua tabere s-a…

China a starnit un nou scandal in Orientul Mijlociu: tensiune pe axa Iran – Emiratele Arabe, din cauza unor insule

02:05, 03.06.2024 - Ministerul de Externe iranian l-a convocat pe ambasadorul chinez la Teheran pentru a protesta fata de o declaratie comuna a Chinei si Emiratelor Arabe Unite cu privire la trei insule din Golf revendicate si de EAU, a relatat duminica presa de stat iraniana, potrivit Reuters, informeaza Agerpres.

Șeful adjunct al Statului Major General al Rusiei, arestat pentru luare de mita

14:36, 23.05.2024 - Rusia a arestat un general pentru acuzații de corupție, a anunțat joi presa de stat, acesta devenind al treilea ofițer de rang inalt care se confrunta cu acuzații penale legate de frauda in ultima luna.

Stare de asediu la Istanbul: poliția turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO

17:01, 01.05.2024 - Forțele antirevolta turce au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa demonstranții de 1 Mai care incercau sa ajunga in piața Taksim din Istanbul, arestand sute de protestatari, relateaza Reuters.

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.


Ce parere ai despre aceasta stire?