Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Pe lângă vulpi, ce animale vă mai lipsesc în Arad?

Publicat:

Da, nu e nicio exagerare, orașul incepe sa iși recaștige valoarea naturala, animalele care l-au parasit speriați de industrializare și dezvoltare incep sa se intoarca.... The post : Pe langa vulpi, ce animale va mai lipsesc in Arad? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Și-au facut zob mașinile pe E671, langa Webasto

15:20, 26.06.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean informeaza ca miercuri, 26 iunie, la orele amiezii, a avut loc un accident rutier langa Webasto, pe drumul E671, intre localitatea... The post Și-au facut zob mașinile pe E671, langa Webasto appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Care a fost cea mai mare surpriza a alegerilor aradene?

08:21, 15.06.2024 - Puteți, desigur, sa ma retezați din start: ce surpriza? Alegerile de duminica din Arad s-au desfașurat așa cum era de așteptat, nicio surpriza, dimpotriva: asta... The post Pola Zilei: Care a fost cea mai mare surpriza a alegerilor aradene? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Numa’ maine nu-i poimaine: cine și ce va invinge Aradul?

10:56, 08.06.2024 - Uite ca suntem pe terminate. Atat la propriu, cat și la figurat. Ma refer, desigur, la campania electorala. Maine, cei care ne vom duce, ne... The post Pola Zilei: Numa’ maine nu-i poimaine: cine și ce va invinge Aradul? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Cum sa se numeasca noua piața flotanta (votanta)?

09:35, 01.06.2024 - Recunoaștem cu mana pe inima ca ne vine foarte greu sa ramanem serioși in aceste tulburatoare vremuri. Serioși, dar nu și suparați. Spectacolul campaniei electorale,... The post Pola Zilei: Cum sa se numeasca noua piața flotanta (votanta)? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sechestre de peste 1.600.000 de lei puse de Parchetul de pe langa Judecatoria Gurahonț in doua dosare penale

13:26, 29.05.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria (PJ) Gurahonț a instituit masura sechestrului asigurator și a masurii popririi, in valoare de peste 1.600.000 de lei, in doua... The post Sechestre de peste 1.600.000 de lei puse de Parchetul de pe langa Judecatoria Gurahonț in doua dosare penale appeared first on Special…

Abuz in serviciu și fals intelectual, infracțiunile cercetate de Parchetul de pe langa Judecatoria Chișineu-Criș in urma perchezițiilor de la primarie

16:15, 24.05.2024 - Abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu și fals intelectual in forma continuata sunt infracțiunile pe care Parchetul de pe langa Judecatoria (PJ) Chișineu-Criș... The post Abuz in serviciu și fals intelectual, infracțiunile cercetate de Parchetul de pe langa Judecatoria Chișineu-Criș in urma…

Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua?

08:00, 04.05.2024 - In așteptarea Invierii poate este un pic prea de tot sa umblam cu glume ieftine, de aceea incercam sa impacam capra cu varza sau, acum... The post Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Roata panoramica nu a mai ajuns la Targul de Paști. Lipsesc documentele

09:45, 01.05.2024 - La momentul in care a anunțat inceperea Targului de Paști, situat in proaspat inaugurata Piața Catedralei, Primaria Arad enumera și roata panoramica printre atracții. Doar... The post Roata panoramica nu a mai ajuns la Targul de Paști. Lipsesc documentele appeared first on Special Arad · ultimele știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?